No SSO cookie
BMW Seria 5 GT by Trussardi
Noutati-auto

Trusardi doreste sa-si aniverseze centenariul intr-un mod inedit. Italienii au creat o editie limitata a modelului BMW Seria 5 GT, iar tema aleasa este pielea de inalta calitate si manusile Trusardi.

Imagini (12) Data: 11 March 2011 Comentarii (0)

Crestere de 15% a profitului BMW in 2010
Noutati-auto

Profitul grupului BMW a urcat anul trecut de 15 ori fata de nivelul inregistrat in 2009, fiind puternic impulsionat de vanzarile noului Serie 5 si a noului MINI Countryman.

Imagini (1) Data: 11 March 2011 Comentarii (2)

VIDEO: Brutus, un BMW V12 de 46.0 litri!
Noutati-auto

Masini.ro va prezinta Brutus, un BMW creat dupa Al Doilea Razboi Mondial, un monstru mecanic capabil sa-i sperie pana si pe cei mari.

Imagini (1) Data: 11 March 2011 Comentarii (0)

BMW i3 e pe cai mari!
Noutati-auto

BMW intentioneaza sa vanda 30.000 de unitati i3 pe an.

Imagini (16) Data: 9 March 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Iata teaserul noului BMW M5!
Noutati-auto

BMW a lansat un video care prezinta noul M5 F10 in timpul testelor de iarna. Acesta este acoperit cu deja celebrul camuflaj alb-negru. Noul BMW M5 va debuta cel mai probabil la Salonul Auto de la Frankfurt din aceasta toamna si va fi dotat cu puternicul propulsor V8 bi-turbo de 4.4 litri, propulsor care va dezvolta aproximativ 570 CP.

Imagini (1) Data: 7 March 2011 Comentarii (0)

Geneva LIVE: BMW Vision ConnectedDrive Concept
Noutati-auto

Este in regula, puteti sa inchideti gura acum. Respirati adanc, tocmai ati facut cunostinta cu BMW Vision ConnectedDrive Concept, prezentat de bavarezi in premiera mondiala la salonul de la Geneva. Reactia e normala si, ca sa va treziti de-a binelea, va spunem si ca BMW VCD va ramane ceea ce arata si numele: un concept.

Imagini (5) Data: 2 March 2011 Comentarii (0)

AC Schnitzer va prezenta la Geneva un BMW Seria 5 de 540 CP
Noutati-auto

AC Schnitzer este este unul dintre cei mai cunoscuti tuneri germani. Acesta va prezenta saptamana viitoare la Geneva doua modele inedite, un Z4 extrem de economic si acest BMW Seria 5 de 540 CP.

Imagini (3) Data: 25 February 2011 Comentarii (1)

VIDEO: Fifth Gear testeaza noul BMW X3
Noutati-auto

Noul BMW X3 urmeaza liniile vechiului X3, dar cu un design mai elegant si mai cursiv. BMW a dorit ca oamenii sa-si dea seama imediat ca este vorba de un X3 atunci cand il vad pe strada. Acesta a primit noul sistem de tractiune integrala adaptiva, sistem imprumutat de la noul BMW Seria 3.

Imagini (1) Data: 24 February 2011 Comentarii (0)

BMW i este noul sub-brand BMW pentru modele electrice
Noutati-auto

Ieri a fost lansat noul sub-brand BMW dedicat modelelor electrice. "BMW i reprezinta o noua directie pentru automobilele premium.

Imagini (4) Data: 22 February 2011 Comentarii (0)

BMW a deschis o fabrica destinata doar angajatilor care au peste 50 de ani
Noutati-auto

O sectie BMW destinata producerii de masini de lux din orasul bavarez Dingolfing a fost poreclita ‘Altstadt‘ (Orasul Vechi) de catre muncitorii in varsta recunoscatori pentru sansa acordata.Citeste continuarea stirii

Imagini (1) Data: 18 February 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1951 :: 15.3MB