No SSO cookie
AutoItalia Group la "Sport & Adventure Motor Show"
Noutati-auto

In perioada 17 – 21 mai 2005, companiile Interauto – unic importator autorizat al autovehiculelor Ssangyong in Romania si Inter Motorcycle - importatorul motocicletelor Honda in Romania, vor reprezenta AutoItalia Group la expozitia “Sport & Adventure Motor Show”, care se va organiza in Piata Constitutiei.

Imagini (0) Data: 17 May 2006 Comentarii (0)

BMW este leader pe piata romaneasca in segmentul premium
Noutati-auto

Vânzările grupului BMW au crescut, în prima jumătate a acestui an, în România, ajungând pe prima pozitie in segmentul premium, dupa ce in perioada mentionata s-au vandut 606 automobile BMW, in crestere cu 47,8 %, fata de 410 unitati în prima jumătate a anului 2004, informeaza un comunicat al importatorului Automobile Bavaria.

Imagini (0) Data: 13 July 2005 Comentarii (0)

Vânzari spectaculoase ale autoturismelor Fiat în 2004 în România
Noutati-auto

Vanzarile autoturismelor Fiat au inregistrat o crestere de 131% in 2004 fata de anul anterior, fiind cea mai spectaculoasa crestere a vanzarilor din intregul portofoliu de marci AutoItalia Group, importatorul oficial al mărcii în România.

Imagini (0) Data: 10 January 2005 Comentarii (0)

MOL îsi va spori considerabil activitatea în Romania
Noutati-auto

Companiile MOL Plc. si Royal Dutch / Shell Group of companies au semnat un contract de vanzare-cumparare privind achizitionarea integrala a actiunilor companiei Shell Romania SRL, exceptand Shell Gas Romania S.A.

Imagini (0) Data: 24 November 2004 Comentarii (0)

Automobile Bavaria "a dat" primele BMW Seria1
Noutati-auto

Automobile Bavaria a dat primele BMW Seria 1, deoarece primele modele livrate în România au fost câştigate în urma unor concursuri, informează AdMaker.ro.

Imagini (0) Data: 22 September 2004 Comentarii (0)

BMW are în plan lansarea a 10 noi modele
Noutati-auto

BMW Group va continua cursa sa plină de succes şi în timpul anului financiar 2004. Compania aşteaptă o puternică expansiune a activităţilor sale la nivel mondial, o creştere a profiturilor, precum şi mai multe lansări de noi modele.

Imagini (0) Data: 19 March 2004 Comentarii (0)

BMW X3 a intrat pe piata româneasca
Noutati-auto

Automobile Bavaria, importator al mărcilor BMW, Rover, Land Rover, Mini şi MG, a lansat în Romania noul BMW X3. Alături de acest model, compania mai are în plan lansarea altor patru modele 2004, X5 Facelift, Seria 6 Cabrio, Seria 1 şi Mini Cabrio, miza vânzărilor din acest an fiind de 700 de unităţi, faţă de 424 de automobile BMW livrate anul trecut.

Imagini (0) Data: 27 January 2004 Comentarii (0)

Auto Marcus Group a deschis un nou showroom bimarca Dacia - Renault în Bucuresti
Noutati-auto

Compania Auto Marcu's Group a deschis, marţi, al doilea showroom bimarcă din Bucureşti, pentru mărcile Dacia şi Renault, locaţia fiind considerată cea mai mare de acest tip din România, potrivit vicepreşedintelui Consiliului de Administraţie Dacia, Constantin Stroe.

Imagini (0) Data: 29 October 2003 Comentarii (1)

MOL continua investitiile in Romania
Noutati-auto

Grupul petrolier MOL isi va continua investitiile in lantul de benzinarii de pe piata romaneaca, intentionind dublarea acestora in urmatorii trei ani, informeaza un comunicat al companiei. In prezent, MOL Romania, reprezentanta autohtona a companiei MOL Group, detine pe plan intern un numar de 47 de statii de benzina, ultima dintre ele fiind inaugurata cu putin timp in urma la Craiova.

Imagini (0) Data: 28 November 2002 Comentarii (0)

Cresc inmatricularile de masini noi in Romania. In continuare sunt preferate cele ieftine
Noutati-auto

In aceasta luna, Romania a reusit o performanta notabila in ceea ce priveste inmatricularile de autoturisme noi.

Imagini (0) Data: 30 March 2022 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0682 :: 15.32MB