No SSO cookie
Bentley Continental GT Speed tunat de Anderson Germany
Noutati-auto

Anderson Germany a realizat un nou pachet de tuning pentru modelul Bentley Continental GT Speed. Noul pachet se numeste Elegance Edition si consta intr-o serie de imbunatatiri ale performantei si modificari estetice.

Imagini (9) Data: 24 November 2010 Comentarii (0)

Iata noul Bentley Continental Flying Spur Series 51!
Noutati-auto

Bentley a realizat o serie limitata a celebrului Continental Flying Spur. Editia Series 51 a fost dispinibila pana acum pe modelele GTC Coupe si GTC cabrio, iar acum britanicii ofera o editie si mai exclusiva a unui model cu adevarat exclusiv.

Imagini (8) Data: 12 November 2010 Comentarii (0)

GALERIE FOTO: Bentley Continental GT prezentat in detaliu
Noutati-auto

Bentley a lansat o serie noua de imagini cu modelul Continental GT facelift. Bentley Continental GT a fost lansat in anul 2003, dar nu a primit nici un facelift pana anul acesta. Pe langa modificarea designului, noul Bentley Continetal GT facelift a primit un interior nou si un propulsor V8 de 4.0 litri mai performant.

Imagini (40) Data: 11 November 2010 Comentarii (0)

Axl Rose dat in judecata de Bentley
Noutati-auto

Compania Bentley il actioneaza in instanta pe celebrul Axl Rose, vocalul celor de la Guns N' Roses, pentru dstrugerea unei masini. Video included!

Imagini (1) Data: 26 October 2010 Comentarii (0)

Istoria Bentley
Utile

Inaintea Primului Razboi Mondial, fratii Bentley au vandut DFP pe care il importasera din Franta. Walter Owen Bentley a extras mai multa putere din motoare si in final le-a adaptat pentru masinile de curse.

Imagini (1) Data: 14 October 2010 Comentarii (0)

Bentley Continental GT Supersports tunat de Anderson Germany
Noutati-auto

Anderson Germany a realizat un pachet complet de tuning pentru modelul Bentley Continental GT Supersports. Acesta este format dintr-un pachet aerodinamic si un kit de imbunatatire a performantelor.

Imagini (10) Data: 7 October 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Hyundai Equus vs Bentley Mulsanne
Noutati-auto

Hyundai a lansat un nou model Equus, varful de lance a producatorului corean, o limuzina de lux. Bentley este un producator consacrat in segmentul de lux, iar modelul Mulsanne intareste acest lucru. Motor Trend a dorit sa compare limuzina de 70.000 de dolari cu Bentley-ul de 330.000 de dolari (dotari optionale in valoare de 42.000).

Imagini (1) Data: 7 October 2010 Comentarii (0)

Paris Live: Standul Bentley
Noutati-auto

Luxul si rafinamentul britanic desavarsit de Bentley.

Imagini (36) Data: 30 September 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Noul Bentley Continental GT in actiune
Noutati-auto

La scurt timp dupa ce au la lansat primele imagini si detalii oficiale, Bentley a lansat si un video care ne prezinta noul model in actiune. Acesta este primul facelift al modelului, model lansat in 2003.

Imagini (1) Data: 8 September 2010 Comentarii (0)

OFICIAL: Noul Bentley Continental GT
Noutati-auto

Acesta este noul Bentley Continental GT facelift, primul facelift de la lansarea modelului. Noul Continental GT va fi prezentat oficial in cadrul Salonului Auto de la Paris.

Imagini (20) Data: 8 September 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2857 :: 18.89MB