No SSO cookie
Hyundai BlueOn, model 100% electric
Noutati-auto

Hyundai a dezvaluit primul sau model electric full speed: BlueOn. Acesta atinge o viteza maxima de 130 km/h si poate parcurge 140 km cu o singura incarcare a bateriei.

Imagini (2) Data: 10 September 2010 Comentarii (1)

Cum sa alegi bateria potrivita pentru masina?
Utile

Alegerea bateriei potrivite pentru nevoile masinii tale este foarte importanta. Daca alegi o baterie pentru masina prea mica, din punct de vedere al capacitatii acesteia, te vei gasi in situatia in care va trebui sa o schimbi mai repede decat in mod normal. Pe de alta parte, daca cumperi o baterie cu o capacitate prea mare, ajungi sa cheltuiesti mai mult decat necesar.

Imagini (1) Data: 15 August 2010 Comentarii (0)

Baterii de masina reconditionate de vanzare: ce trebuie sa stii?
Utile

Bateriile pentru masina reconditionate puse la vanzare pot fi o optiune viabila, daca ai nevoie de o baterie la un pret scazut. Multe persoane care folosesc baterii uzate si isi cumpara una noua, au nevoie de o optiune de reciclare a bateriei de masina. Una dintre optiuni este sa-si vanda bateria unui service auto, care o va reconditiona. Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stii despre aceste baterii uzate.

Imagini (1) Data: 15 August 2010 Comentarii (0)

3 semne ale unei baterii de masina defecte
Utile

Cand vine vorba de o baterie de masina defecta, exista diferite semne care indica faptul ca bateria ta ar putea fi fara putere. Problemele bateriei de masina sunt inevitabile, daca aceasta este veche, fapt ce poate duce la "moartea” ei. Iata cateva modalitati care iti pot indica cateva lucruri importante despre starea de functionare a bateriei tale:

Imagini (1) Data: 15 August 2010 Comentarii (0)

Tesla: "Nissan Leaf este primitiv"
Noutati-auto

Elon Musk, CEO Tesla, a declarat ca tehnologia bateriei existente pe modelul electric Nissan Leaf este "primitiva".

Imagini (1) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Statie de incarcare rapida pentru masinile electrice
Noutati-auto

Americanii au deschis prima statie de incarcare rapida destinata masinilor electrice. Prima statie de incarcare rapida a Americii a fost deschisa in Portland si permite incarcarea bateriei unui model electric in circa 30 de minute.

Imagini (1) Data: 10 August 2010 Comentarii (0)

Masinile electrice, mai accesibile datorita eficientei utilizarii combustibilului?
Utile

Efectul advers adus prin rularea de autoturisme de catre populatia urbana, inclusiv acumularea de gaze cu efect de sera, a dus la dezvoltarea unor alternative favorizate de masini electrice. Cercetarile in domeniu din ultimii ani au dus la imbunatatirea performantelor celulelor de combustie si a vietii bateriei, fortand usor capacitatea limitata a masinilor electrice si hibride, si utilizand baterii avansate pentru o mai mare economie de carburant si o mai buna capacitate de operare pe distante mari.

Imagini (1) Data: 10 August 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1478 :: 15.25MB