No SSO cookie

Baterii de masina reconditionate de vanzare: ce trebuie sa stii?

voteaza
(0/ 0)
Baterii de masina reconditionate de vanzare: ce trebuie sa stii?
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Bateriile pentru masina reconditionate puse la vanzare pot fi o optiune viabila, daca ai nevoie de o baterie la un pret scazut. Multe persoane care folosesc baterii uzate si isi cumpara una noua, au nevoie de o optiune de reciclare a bateriei de masina. Una dintre optiuni este sa-si vanda bateria unui service auto, care o va reconditiona. Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stii despre aceste baterii uzate.

 
 

Durabile?

Multe persoane sunt de parere ca din cauza ca aceste baterii au fost reincarcate vor avea o durabilitate asemenea unei baterii noi. Acest lucru nu este adevarat, intrucat bateriile pot fi incarcate intr-un numar limitat. Dupa ce acestea ating o anumita limita, vor pierde putere.

Efectul de memorie

Efectul de memorie este un fenomen care are loc la bateriile reconditionate. Odata ce bateria isi pierde din putere in timp, aceasta va putea fi incarcata pana intr-un anumit punct. Bateria tine minte acest punct, si nu se va incarca peste el. Acest lucru se poate intampla la scurt timp dupa ce o cumperi, asa ca, trebuie sa fii constient de acest lucru.

Merita?

Bateriile de masina sunt foarte scumpe. Acestea ridica pretul masinilor hibride fata de cele non-hibride. Intrucat bateriile de masina sunt scumpe, achizitionarea unei baterii reconditionate ar putea fi o optiune mai buna pentru tine in functie de starea ta financiara. Cu toate acestea, nu ar trebui sa fie o optiune permanenta, ci una de moment, pana cand iti vei permite o baterie noua. Daca planuiesti sa folosesti bateria 1 an sau 2 ar trebuie sa fie in regula. 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1100 :: 17.78MB