No SSO cookie
Aston Martin prezinta noul Vantage GT4
Noutati-auto

Aston Martin a lansat actualul Vantage GT4 abia anul trecut, iar acum britanicii au anuntat lansarea unui nou model. Modelul Vantage GT4 este creat special pentru curse, iar Aston Martin a pregatit deja un nou model pentru sezonul 2011.

Imagini (4) Data: 26 November 2010 Comentarii (0)

Noul Aston Martin Cygnet a debutat la Harrods
Noutati-auto

Cel mai mic model Aston Martin si-a facut debutul mondial in vitrina celui mai mare si exclusivist magazin din lume, Harrods. Celebrul magazin londonez va fi gazda mini-ului Aston Martin pana in data de 11 decembrie.

Imagini (10) Data: 16 November 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Aston Martin prezinta noul V8 Vantage N420
Noutati-auto

Aston Martin a lansat un video de prezentare pentru noul V8 Vantage N420. Acesta este o versiune mai usoara si mai sportiva a celebrului V8 Vantage. Noul V8 Vantage N420 este dotat cu un propulsor V8 de 4.7 litri capabil sa dezvolte 420 CP, iar datorita folosirii fibrei de carbon este cu 27 kg mai usor decat modelul standard.

Imagini (1) Data: 10 November 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Aston Martin One-77 spionat la Nurburgring
Noutati-auto

Noul supercar britanic a fost surprins in timpul unor teste la Nurburgring, Deocamdata nu stim ce anume era testat deoarece noul model a fost deja introdus in productie. S-ar putea ca Aston Martin sa testeze o versiune usoara. Noul Aston Martin One-77 este dotat cu un propulsor V12 de 7.3 litri capabil sa dezvolte 750 CP.

Imagini (1) Data: 29 October 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Jay Leno prezinta noul Aston Martin V12 Vantage
Noutati-auto

Jay Leno a testat recent noul Aston Martin V12 Vantage. Puternicul Aston este dotat cu un propulsor V12 de 6.0 litri capabil sa dezvolte 510 CP.

Imagini (1) Data: 26 October 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Aston Martin-ul lui James Bond scos la vanzare
Noutati-auto

Acesta este cel mai cunoscut Aston Martin din lume si probabil si cea mai cunoscuta masina.Aston Martin-ul DB5 folosit de James Bond este o masina emblematica, iar acum este scoasa la vanzare pentru un pret de 5 milioane de lire.

Imagini (1) Data: 22 October 2010 Comentarii (0)

Mercedes-Aston Martin, cu un pas mai aproape de o cununie
Noutati-auto

Mercedes si Aston Martin continua flirtul inceput acum ceva timp si se afla tot mai aproape de incheierea unui parteneriat.

Imagini (1) Data: 14 October 2010 Comentarii (0)

Istoria Aston Martin
Utile

Fondata in 1914 de Lionel Martin and Robert Bamford, intr-un mic atelier din vestul Londrei, compania si-a luat numele "Martin” dupa retragerea lui Bamford, apoi a preluat si "Aston” deoarece masinile au avut un succes imens in cursa Aston Clinton Hill Climb.

Imagini (1) Data: 13 October 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Detalii despre noul Aston Martin Cygnet
Noutati-auto

Dupa ce a anuntat oficial ca va produce modelul Cygnet, Aston Martin a publicat un video in care pezinta o serie de detalii care atesta calitatea deosebita a iitorul model de clasa mica.

Imagini (1) Data: 13 October 2010 Comentarii (0)

OFICIAL: Aston Martin va produce modelul mini Cygnet
Noutati-auto

Aston Martin a confirmat oficial ca va produce in serie noul model de clasa mica Cygnet, o versiune de lux a lui Toyota iQ.

Imagini (2) Data: 12 October 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1593 :: 18.83MB