No SSO cookie

OFICIAL: Aston Martin va produce modelul mini Cygnet

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Aston Martin va produce modelul mini Cygnet
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Aston Martin a confirmat oficial ca va produce in serie noul model de clasa mica Cygnet, o versiune de lux a lui Toyota iQ.

 
 

Aston Martin a confirmat ca va produce in serie modelul Cygnet, bazat pe platforma lui Toyota iQ. Britanicii de la Aston Martin au anuntat ca detaliile privind specificatiile tehnice si pretul vor fi disponibile pana la sfarsitul acestui an.


Noul Aston Martin Cygnet va debuta in showroom-uri in 2011. Cygnet va fi o versiunea Aston Martin a modelului Toyota iQ, urmand sa pezinte un design propriu, cu o grila si spoiler desenate de britanici, jante din aluminiu, insertii speciale si un interior luxos cu detalii insiprate din alte modele ale marcii.


Ulrich Bez, CEO Aston Martin, a declarat ca marca britanica face orice lucru la superlativ si in aceasta filosofie va fi inscris si noul Cygnet. Noul Cygnet este un Aston Martin veritabil, doar ca este unul mai mic, care sa satisfaca necesitatile clientilor de a se deplasa in traficul urban. Sub capota lui Cygnet va fi pastrat motorul de pe Toyota iQ de 1.33 litri si 98 de cai putere, care va fi cuplat la o cutie cu 6 rapoarte.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2453 :: 22.11MB