No SSO cookie

Noul Aston Martin Cygnet a debutat la Harrods

voteaza
(0/ 0)
Noul Aston Martin Cygnet a debutat la Harrods
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cel mai mic model Aston Martin si-a facut debutul mondial in vitrina celui mai mare si exclusivist magazin din lume, Harrods. Celebrul magazin londonez va fi gazda mini-ului Aston Martin pana in data de 11 decembrie.

 
 
Aston Martin Cygnet reprezinta modul in care britanicii considera ca ar trebui sa arate o masina de oras. Noul mini compact este realizat pe baza modelului Toyota IQ, dar cu elemente caracteristice Aston Martin. Britanicii au pastrat forma generala al modelului IQ, dar au folosit o parte frontala si spate redesenata, grila caracteristica Aston Martin, manerele usilor mascate si un interior de lux.

Ulrich Bez, CEO-ul Aston Martin a declarat ca marca britanica face orice lucru la superlativ si in aceasta filozofie va fi inscris si noul Cygnet. Noul modelt este un Aston Martin veritabil, doar ca este unul mai mic care sa satisfaca necesitatile clientilor de a se deplasa in traficul urban.

Aston Martin nu a oferit deocamdata informatii tehnice cu privire la noul Cygnet, dar se pare ca acesta foloseste acelasi propulsor de 1.33 litri Dual VVT-i capabil sa dezvolte 98 CP. Clientii vor putea alege intre o transmisie manuala cu sase rapoarte si una automata.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4286 :: 22.12MB