No SSO cookie

Mercedes-Aston Martin, cu un pas mai aproape de o cununie

voteaza
(0/ 0)
Mercedes-Aston Martin, cu un pas mai aproape de o cununie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes si Aston Martin continua flirtul inceput acum ceva timp si se afla tot mai aproape de incheierea unui parteneriat.

 
 

Dieter Zetsche, CEO Daimler, a declarat saptamana aceasta ca Mercedes si Aston Martin ar putea dezvolta o colaborare. Discutiile asupra unei posibile colaborari anglo-germane dateaza de ceva timp, insa ele s-au desfasurat mai mult la nivelul tachinarilor.


Colaborarea dintre Mercedes si Aston Martin ar duce la furnizarea de solutii tehnice pentru marca britanica de nisa, inclusiv motoare sau platforme. "Producatorii mici au nevoie de ajutor, in special in domeniul noilor tehnologii, si este posibil ca in viitor noi si Aston Martin sa construim ceva impreuna", a declarat Zetsche.


In spate acestor cuvinte poate sta orice, chiar posibilitatea unei achizitii partiale a marcii Aston Martin. Un parteneriat intre Mercedes si Aston Martin poate sa functioneze si in scopul cresterii potentialului marcilor Maybach, detinuta de Mercedes, sau Lagonda, nume detinut de Aston Martin.


Robert Gherghe


 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1741 :: 17.78MB