No SSO cookie

VIDEO: Sistemul de franare care te scapa de orice accident

voteaza
(5/ 1)
VIDEO: Sistemul de franare care te scapa de orice accident
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Cei de la Volvo vin cu o inovatie in domeniul sigurantei. Ei au inventat un sistem de franare care ar putea sa impiedice accidentele.

 
 

Cei de la Volvo sunt recunoscuti pentru inventiile lor din domeniul auto. In ultimii ani ei au venit cu o serie de tehnologii menite sa sporeasca siguranta pasagerilor, dar si a pietonilor.

De asemenea, producatorul auto din Suedia este recunoscut pentru rezultatele bune obtinute la testele de securitate. Pana la urma, un lucru e sa inventezi ceva si alt lucru e sa si functioneze asa cum trebuie. Cei de la Volvo au reusit pe ambele planuri.

De aceasta data, suedezii au creat un sistem de franare revolutionare, care ar parea ca sfideaza legile fizicii.

Aceasta inventie pare ca poate sa opreasca un tir in cativa metri, chiar si in cazul in care vorbim de viteze mai mari de 70 km/h.

Poate va intrebati cum functioneaza acest sistem. Ei bine, contine un radar si o camera video care identifica modificarile de curs, sau de viteza ale participantilor la trafic. In functie de valorile obtinute, sistemul de franare este declansat, concomitent cu semnale luminoase si sonore in cabina soferului.

Avem pentru voi si un material video pe aceasta tema. Va invitam sa il urmariti.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1992 :: 22.17MB