No SSO cookie

Stiri

  • Noutati-auto · 12 Septembrie 2017 · Comentarii (0) · Imagini (8) ·

    ANALIZĂ COMPLETĂ: Suzuki Swift Sport

    După ce noul Swift a avut premiera mondială la Geneva, Suzuki Motor Corporation a prezentat oficial noul Swift Sport la ediția a 67-a a Salonului Auto de la Frankfurt. Cea de-a treia generație a acestui model emblematic a beneficiat de o schimbare completă de design și a fost concepută să ofere senzații speciale șoferilor pasionați de mașini sport.

    Detalii
  • Noutati-auto · 12 Septembrie 2017 · Comentarii (0) · Imagini (16) ·

    ANALIZĂ COMPLETĂ: Noul Porsche Cayenne Turbo

    După premiera mondială în cadrul celui de-al 67-lea Salon Internațional de la Frankfurt, noul Porsche Cayenne Turbo își ocupă locul din vârful gamei. Modelul de top complet nou din cea de-a treia generație Cayenne ridică încă o dată ștacheta pentru performanțe sportive în segmentul său.

    Detalii
  • Noutati-auto · 12 Septembrie 2017 · Comentarii (0) · Imagini (58) ·

    ANALIZĂ COMPLETĂ: Noul Dacia Duster

    Modelul emblematic al mărcii Dacia se prezintă cu un nou design, atât la exterior, cât și la interior, și cu o gamă extinsă de echipamente. Noul Duster păstrează însă atuurile care au contribuit la succesul primei generații : un spațiu interior generos, capacități remarcabile în off-road și un preț fără egal. Dacia prezintă Noul Duster la Salonul de la Frankfurt 2017, în compania a 30 de clienți, admiratori ai mărcii.

    Detalii
  • Noutati-auto · 11 Septembrie 2017 · Comentarii (0) · Imagini (8) ·

    Opel mizează pe sportivitate și spațiu cu noul GSi Sports Tourer

    Agil și puternic datorită noului motor vârf de gamă: noul station wagon sportiv Opel Insignia GSi Sports Tourer nu cucerește doar șoferul, ci întreaga familie. Oferă plăcerea condusului fără a afecta spațiul și caracterul practic. Este pur și simplu un autovehicul care nu face compromisuri.

    Detalii
  • Noutati-auto · 11 Septembrie 2017 · Comentarii (0) · Imagini (12) ·

    S-a lansat primul serviciu de car sharing din România cu mașini exclusiv electrice

    CASA AUTO a anunțat la Iași primul serviciu de car sharing din România care va utiliza exclusiv vehicule electrice. CASA AUTO este parte a Grupului Tester, unul dintre cele mai importante grupuri de companii din județul Iași, distribuitor pentru 10 mărci auto, deținător al mai multor clădiri de birouri de clasă A și al unui parc logistic.

    Detalii
  • Noutati-auto · 11 Septembrie 2017 · Comentarii (0) · Imagini (7) ·

    ANALIZĂ COMPLETĂ: Noul Nissan LEAF

    Nissan a prezentat noul Nissan LEAF, noua generație a celui mai vândut vehicul 100% electric la nivel mondial. Noul LEAF, vehiculul electric accesibil publicului larg, dispune in acest moment de cea mai avansată tehnologie pentru acest tip de vehicul, ceea ce îl face emblematic pentru strategia Nissan Intelligent Mobility.

    Detalii

Cauta masini

Abonare la newsletter

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4722 :: 22.25MB