Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Toyota Avensis partea a VI-a
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Toyota
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
vladpo
Top premium-ul de la Petrom e o benzina foarte buna. Eu unul in afara de rompetrol efix de 95 in oras, in afara numai top premium pun. Si intr-adevar consuma putin cu ea si se si infige bine.
bebelacus
CITAT(cristsib @ Nov 3 2008, 07:06 AM) *
Ieri a facut o mica excursie Sibiu-Tismana si retur. La dus (aprox.250 km) cu Mol Evo 100, viteza medie 72km/h, consum 7,4 l/100km. La intors (am alimentat in Tismana) cu Top Premium 98+, viteza medie 68 km/h, consum 6,6 l/100km. Aceeasi masina, acelasi sofer, vitaza apropiata, cam mare diferenta la consum! Voi ce ziceti?


pai depinde de cum ai mers. poti scoate medii apropiate sau chiar la fel dar in functie de trafic poti accelera si frina foarte des, mai brusc etc. nu vi s-a intimplat sa mergeti constant cu o viteza decenta si sa va depaseasca vreunul mai turbat care se baga ca nebunul si la intrarea in bucuresti (sa zicem) sa fie in fata voastra cu citeva masini? mai sint factorii vint, starea vremii, presiunea in roti etc. eu cred ca stilul de condus a fost diferit. poate te-ai bucurat putin mai mult de turatii mai inalte.


cine stie daca uleiul toyota 5w-30 folosit de toyota la revizii este full sintetic sau semi sintetic?
drabisan
Cit se poate de sintetic.

XofinB
e Mobil1 Full Sintetic
bebelacus
ok. inseamna ca e diferit de ala pe care l-am vazut eu de la Mobil, full sintetic la 50 RON 1 litru. ala pe care l-am vazut in magazine cred ca e un tip mai nou, mai scria ESP pe el si era sensibil mai scump decit alt Mobil tot full sintetic dar pe care scria doar special si era la 35 ron. care sa fie smecheria? o fi fost din ala de il schimba la 30,000 km, long life etc? d-soara de la magazin nu stia prea multe si m-ar fi interesat sa pun la avensis.
de curiozitate, cit mai e litrul la toyota? preturi recente, va rog, ca sa putem face o comparatie, sa va vedem daca merita. din ce am studiat saptamina asta, la filtre nu cistigi mare lucru; ba unele chetsii pareau mai ieftine la toyota decit la magazin. ma gindesc ca doar la ulei ai mai putea face ceva economie. totusi daca economia e in jurul a 100 ron cred ca nu ma voi stresa. dar daca cineva poate are o solutie sa iasa la jumatate as fi amator. la constanta, m-am interesat, revizia de 30,000 km costa 750-850 ron; se va confirma curind.
care mai sint tarifele pt bucuresti, pitesti, craiova, iasi. ar fi interesant sa vedem care e cel mai scump service toyota din tara si de ce.
XofinB
Am mai scris pe undeva Mobil <> Mobil1 , asta din urma poate fi si aproape dublu la pret
bebelacus
pai atunci mie de ce mi-au bagat ieri havoline 5w-30? (vezi postul de pe topicul cu costurile la toata gama). desi in manual spune ca se va folosi ulei original toyota bla-bla.
nu mi-am dat seama decit la final cind am vazut cutiile de ulei. nu aveam chef sa fac pe gica contra, insa eram convins ca vor baga uleiul toyota, mai ales ca ii sunasem cu o zi inainte sa ii intreb ce ulei si la ce pret vor baga la revizie.
prima revizie mi-au pus ulei toyota.
nu ma deranjeaza, caci au pus ulei cu aceleasi specificatii dar as prefera sa pun acelasi tip de ulei tot timpul.
ce se foloseste la ora actuala prin celelalte service-uri toyota din tara?
cata078
QUOTE (bebelacus @ Nov 5 2008, 09:26 AM) *
pai atunci mie de ce mi-au bagat ieri havoline 5w-30? (vezi postul de pe topicul cu costurile la toata gama). desi in manual spune ca se va folosi ulei original toyota bla-bla.
nu mi-am dat seama decit la final cind am vazut cutiile de ulei. nu aveam chef sa fac pe gica contra, insa eram convins ca vor baga uleiul toyota, mai ales ca ii sunasem cu o zi inainte sa ii intreb ce ulei si la ce pret vor baga la revizie.
prima revizie mi-au pus ulei toyota.
nu ma deranjeaza, caci au pus ulei cu aceleasi specificatii dar as prefera sa pun acelasi tip de ulei tot timpul.
ce se foloseste la ora actuala prin celelalte service-uri toyota din tara?



Din cate stiu eu si sunt convins ca stiu bine NU EXISTA ULEI ORIGINAL TOYOTA !!!! ... pt simplul fapt ca Toyota fabrica masini si nu uleiuri care sunt produse petroliere, pt asta le-ar trebui minim o rafinarie si .. nu au.
E un mod de exprimare asta cu ulei "original" din partea unor mecanici, mod de exprimare care nu reflecta realitatea. Cel mult vroiau sa spuna ca e un ulei "agreat" de Toyota la modul ca ambele parti sunt de acord ca acel ulei e bun pt un anumit tip de motor.
De exemplu la Focsani stiu ca se folosesc doua tipuri de ulei pt revizii iar eu pana acum la Yarisica am pus la ei doar Castrol SLX Profesional 5W30. Ultimul pret (telefonic) era daca nu ma insel undeva la 41 RON/L.
Din cate am discutat cu unele persoane de cele mai multe ori importatorul cu care au contract este cel care isi asuma responsabilitatea in legatura cu o eventuala defectiune a motorului generata de folosirea unui ulei care nu corespunde parametrilor. Din cauza asta de multe ori si recomandarea folosirii uleiului existent in service si nu unul adus din afara.
In fine asta a fost explicatia primita de mine, pana la urma pot aduce fara probleme ulei dorit de mine (spre ex un PetroCanada full sintetic) dar imi asum responsabilitatea asupra eventualelor defectiuni la motor generate de folosirea unui alt ulei.
Discutia e lunga si complicata pe tema asta, prefer sa nu risc. Pana la urma va dati seama in caz ca apare o defectiune la motor cat de greu si costisitor poate sa fie sa incerci sa demonstrezi ca nu uleiul tau e de vina ... Nici macar nu stiu daca exista un organism, o firma ceva care sa se ocupe de astfel de diagnosticari delicate la noi in tara ....
bebelacus
da, asa e. stiu si eu ca uleiul nu e facut de toyota (nu produc uleiuri) ci doar si-a pus sigla pe el si ca are ceva specificatii cerute de toyota. am apelat din comoditate la denumirea unanim folosita si in manual si in service. e ca ceasurile Calvin Klein, de exemplu. CK nu are fabrica/atelier de ceasuri ci doar colaboreaza cu un producator si ei se ocupa de design.
pina la urma nu ar fi mai bine sa folosesti acelasi tip de ulei tot timpul? cam asta era dilema mea.
oricum, din ce am vazut, pretul uleiului folosit in service nu este mai mare decit pe piata, la acelasi tip/marca etc. te rup la ora de manopera.

si sint de acelasi principiu; ca e foarte greu sa demonstrezi ca o defectiune a masinii nu se datoreazaieselor aduse de tine. pina la urma toate sint legate intre ele intr-un fel sau altul;oricum, lupta se va lungi la infinit. in garantie fiind si schimbind totul la ei nu prea au ce sa zica.
cata078
Dap. Ora de manopera e destul de scumpa peste tot la Toyo, desi exista diferente intre dealeri. In legatura cu uleiul nu stiu ce sa zic. Pana la urma nu cred ca are o importanta asa mare daca schimbi tipul uleiului, decat conditionat de faptul ca la scurgerea uleiului vechi din motor mai raman normal pelicule din uleiul vechi care logic se amesteca cu cel nou. De aici poate o oarecare reticenta in schimbarea tipului de ulei dar pana la urma daca uleiul nou ales este mai bun calitativ eu zic ca n-are nimic daca il schimbi ...
Cred ca exista aici o conditie de baza care trebuie respectata ... producatorul recomanda schimbarea la timp a uleiului si filtrelor. Daca se procedeaza asa, iar indicativul uleiului corespunde cu cel recomandat ...restul e poveste sau ma rog depinde de imaginatia, buzunarul si "piticii" fiecaruia biggrin.gif
cristsib
Week-end-ul asta am mai "colectionat" o piatra pe parbriz la Avensis, asa ca ieri am facut formele pentru schimbare pe casco. Se pare ca va dura 10 - 15 zile.
hadriano
revin si eu cu ceva intrebari.
Cum nu mai am masina in garantie, pot sa cumpar piese de unde vreau.
Pe unde se pot gasi piese BUNE de genul:
-placute de frana
-filtrul de ulei
-filtrul de aer
-filtrul de combustibil-
-filtrul de polen
-curea distributie
Daca ar fi sa aleg un service bun si cu preturi acceptabile, care ar fi?ma refer in general al schimbatul curelei de distributie, nu as vrea surprize.
Legat de discutia despre ulei.Am urmarit si eu ce si cum e cu uleiul pt toyote, pe situri, pliante, si realitatea din service.Am ajuns la concluzia ca orice ulei e bun, sa fie de marca, sa corespunda standardelor.Eu am pus la un avesind 2002, D4D , castrol magnatec 5w40 full sintetic.Il voi tine 20 de mii, ca m-a costat ceva bani.In 4000 de km, mi-a consumat cam 7 mm pe joja, cam cat era peste maxim, ca un destept la service a vrut el sa puna mai mult.Cred ca puteam la fel de bine sa pun un Mobil, dina la destept.Am vazut la service toyota, italia, ca se punea in acelasi motor, ulei selenia 15w40 mineral.Deci nu e dracu asa negru.Ce cred ca conteaza, dupa ce am auzit mai multe pareri, unele chiar autorizate, e ca sa fie uleiul ceea ce scrie pe cutie, pt ca cel din Romania ar fi masluit.
Nu stiu cat e de adevarat, pe mine m-a costat 15 euro litru, luat din italia.
Inca ceva, ma irita cateodata suspensia.Prea moale, am o senzatie naspa in curbe, masina fiind SW,cum mai scria cineva pe forum, masina sta bine totusi, senzatie e naspa.Oare ce se poate face , o solutie mai ieftina, nu ca cea a userului ce a luat ceva de top la 1500 de euro?
stanciu95476
salutare
a montat cineva pe avensis 225/45/18?
vreau sa cumpar niste jante (aceesorii originale) pe 18 iar in specificatii se recomanda 225/40/18 dar cred ca totusi balonul e cam mic pentru strazi din romania. Ma intereseaza daca 225/45/18 nu atinge elementele de caroserie avand in vedere ca este cam cu un centimetru mai inalt.
merci mult
drabisan
Am vazut o singura data Avensis cu jante de 18. Dar erau 225/40 si nu as zice ca era loc pentru mai mult.
Daca la inceput m-a batut bine gindul sa trec la 18, dar m-au tinut buzunarele, dupa ce am vazut masina aia mi s-a vindecat gindul ala.
Pur si simplu era prea putin cauciuc comparativ cu jantele si cu tablaraia masinii. Nu mi-a placut! Dar asta e chestie de gust.

Dar nu cred ca e loc de 45.
22nst
QUOTE (stanciu95476 @ Nov 13 2008, 06:44 AM) *
salutare
a montat cineva pe avensis 225/45/18?
vreau sa cumpar niste jante (aceesorii originale) pe 18 iar in specificatii se recomanda 225/40/18 dar cred ca totusi balonul e cam mic pentru strazi din romania. Ma intereseaza daca 225/45/18 nu atinge elementele de caroserie avand in vedere ca este cam cu un centimetru mai inalt.
merci mult

este un coleg de pe club-toyota.ro care are 18'' pe avensis
nu arata rau
Legionaru'
Maine am drum la Bucuresti si voi incerca sa merg la consum.Sa vad daca voi reusi. whistling.gif
bebelacus
ai vazut media mea si te-a pus pe ginduri? rolleyes.gif

ca veni vorba iar de consum, constanta-craiova si retur, mers tare(160-180 pe autostrazi) si cit se putea de tare in rest, 6.5%.
plus ca avusei si porcu' in portbagaj la intoarcere si vreo 20 litri de zaibar
vio
CITAT(Legionaru' @ Nov 13 2008, 09:26 PM) *
Maine am drum la Bucuresti si voi incerca sa merg la consum.Sa vad daca voi reusi. whistling.gif

vi sa ma iei de ka aeroport? ;;) Florine ... la naiba =))
Hoinar
QUOTE (vio @ Nov 13 2008, 10:14 PM) *
...
vi sa ma iei de ka aeroport? ;;) Florine ... la naiba =))


Care aeroport ma? In Walhala? Ai impresia ca aia mai dau drumu' la avioane cand sunt tornade prin zona? smile.gif
Face Legio un curent prin zona daca scapa pe langa autostrazi....de nu mai ramane praf pe asfalt wink.gif

Da-i pace sa stea acasa, sa nu faca probleme la aterizare biggrin.gif.
Legionaru'
Mi-am propus degeaba.
Consum 8,5%. 180/km autostrada, evident franari si accelerari.
Pitesti - Craiova foarte aglomerat, nu m-a depasit nimeni.
drabisan
Daca si fumai si iti propuneai periodic sa te lasi si de tutun si de viteza, te botezam mini-drabisan! Sau macro-drabisan, dupa dorinta!
bebelacus
azi am fost la bucuresti si m-am intors. ca de obicei, cu farurile aprinse. acum am observat ca ambele farurui s-au aburit usor in coltulde sus spre extremitati.
care sa fie explicatia? de fapt, e vreo problema? am mai avut masini dar nici la alea proaste nu se abureau farurile nici macar un pic.
ce se poate face?
StefanVVTi
Legionaru le-a/l-a schimbat pe garantie(nu mai stiu exact daca a schimbat ambele faruri sau numai unul) thumbsup.gif
Legionaru'
Eu am prins timpurile cand se schimba farul.
Acum din cate stiu eu se schimba doar capacul de la becul de faza scurta.
bebelacus, fuga la service!
vladpo
Azi am facut verificarea de iarna:

antigel - dupa 2 ani jumate minunea arata doar -20 de grade sau in jurul. Cum eram cu nivelul antigelului la minim, s-a completat pana aproape de full cu antigel G12. Astfel am crescut temperatura la aproape -30.

montat cauciucuri de iarna- Good Year UG7+. Mult mai placute decat brigestone turanza (care sunt niste porcarii de vara - am scapat de ele).

verificat placute frane ochiometric: par sa mai aiba macar pt. 10.000km. (Am in momentul de fata cu masina 28000km). Oricum e mai dificil la Avensis de vizualizat pentru ca are dracovenia aia de la etrier care vine peste. Eu plec in Ungaria de revelion si de aia am verificat. Cat mai pot merge dupa ce se aprinde becul de la placutze?

bateria minune (cat de mica poate fi) a fost schimbata pentru ca da semne de oboseala. Probabil ca anul trecut cand a stat masina o sapt. pe gerul ala cu zapada si a trebuit pornita de la alta a afectat rau dracovenia. Am pus Caranda (recomandata de inginerul care lucra acolo, eu cerand Varta, de care aveau si erau si mai scumpe) de 60A cu 600A la pornire fata de 40A cu 330A la pornire. Ideea e sa ma tina chiar daca las masina nemiscata. Verificat instalatia -niciun consumator (desi la inceput tot arata un curent de 300-400mA, dar mi-a spus ala de acolo sa am rabdare ca se descarca nu stiu ce - si dupa aproape un minut, avem un consum de 3-4mA), cu majoritatea consumatorilor porniti incarca 14,1, fara 14,2.


In afara de asta benzina si nimic altceva. Consumuri de 10,8-11 in oras, ultimul drum afara 7,6, dar am stat si la ploiesti o ora si ceva si la sinaia. Masina merge f. bine si totul e ok. Cu exceptia zilei de ieri cand din cauza unei nenorocite de borduri am agatat cu fusta si am smuls bara in partea stanga. Am demontat bara si am pus-o la loc (norocul meu ca nu s-a rupt bara sau vreo urechiusa)- nu va puteti inchipui cat de enervant e sa pui bara la loc din cauza plasticelor de sub masina. Vad ca sta foarte bine, e la linie si in plus e fixata bine. Am testat si cu un sut sanatos in ea whistling.gif




Watcher
Baieti, va rog sa nu va suparati pe mine ca rept o intrebare caer sigur s-a mai pus, dar cand am dat search am gasit vreo 2000000000 de posturi care contineau cuvintele 'covorase avensis' ohmy.gif.
Care va sa zica: de unde imi sugerati sa imi iau covorase, ca mi s-a gaurit in dreptul calcaiului de la stangul?
2) dar stergatoare?


Legionaru'
Covorase de la Toyota.
Stergatoare de la Augsburg.
Colonelu'
QUOTE (Watcher @ Nov 17 2008, 03:10 PM) *
Baieti, va rog sa nu va suparati pe mine ca rept o intrebare caer sigur s-a mai pus, dar cand am dat search am gasit vreo 2000000000 de posturi care contineau cuvintele 'covorase avensis' ohmy.gif.
Care va sa zica: de unde imi sugerati sa imi iau covorase, ca mi s-a gaurit in dreptul calcaiului de la stangul?
2) dar stergatoare?

1). Depinde ce fel de covorase vrei. Eu iti pot recomanda ce mi-am pus eu si de care sunt nu foarte, ci extrem de multumit. Sunt covorase tip tavita pentru Dacia Logan pe care eu le-am gasit in Iasi in bazar (posibil sa fie si la magazinele de cu piese de Dacia) si pe care am dat 60 lei. Pozele cu aceste covorase le gasesti putin mai in urma in unul din posturile mele.

2). Pentru stergatoare poti cauta Valeo Silencio. Din pacate pentru Avensis acestea se vand la bucata, iar cel de la sofer, care are si spoiler, este foarte scump.
Eu am mai gasit si SWG (gasesti in Bucuresti la magazinul Autonet) care se potrivea de pe la unul din modelele Renault si care sunt tip lama aerodinamica.

Bafta si sa zici ce ai luat. thumbsup.gif
Watcher
Setul de stergatoare 'originale' toyota e 200 ron - deci cred ca avem ceva spatiu de manevra in ceea ce priveste 'scump' smile.gif
ZORRO
Covorase eu am luat de la PIC, si scrie pe ele si avensis si corolla. Se potrivesc mult mai bine decat cele de logan, in spate au si o bucata de cauciuc mai subtire care acopera podeaua si in portiunea mai inaltata de la mijloc.
drabisan
QUOTE (vladpo @ Nov 17 2008, 03:12 PM) *
Cat mai pot merge dupa ce se aprinde becul de la placutze?


Ce e ala bec de placute? Eu nu stiu sa aiba Avensisul asa ceva.
Zice-se ca incep sa fie huruitoare cind se termina de tot...
22nst
unele masini au un senzor pe placute
cand senzorul atinge disculd e frana se aprinde un martor pe bord
nu stiu daca avensis are asa ceva, am vazut la un mercedes
vio
CITAT(Watcher @ Nov 17 2008, 04:52 PM) *
Setul de stergatoare 'originale' toyota e 200 ron - deci cred ca avem ceva spatiu de manevra in ceea ce priveste 'scump' smile.gif

sa stii ca io mi am luat stergatoare Valeo pt Ave si corolla si acelashi pretz cu putin mai eftin dar tot acolo bate stergatoarul ala de la sofer e f scump ca, 100 - 120 ron
Colonelu'
QUOTE (drabisan @ Nov 17 2008, 06:20 PM) *
QUOTE (vladpo @ Nov 17 2008, 03:12 PM) *
Cat mai pot merge dupa ce se aprinde becul de la placutze?


Ce e ala bec de placute? Eu nu stiu sa aiba Avensisul asa ceva.
Zice-se ca incep sa fie huruitoare cind se termina de tot...

1. Dupa ce se aprinde acel bec de avertizare uzura placute frana este bine sa se schimbe cat mai repede placutele. De mers, se mai poate merge destul cat sa poti ajunge la un service fara sa te stresezi prea tare. Nu se poate da un numar fix de km pentru ca depinde foarte mult de stilul de mers/franare al fiecaruia.

2. Atunci cand placutele se uzeaza pana cand ajung la placa de metal, la franare se vor freca doua metale: discul de frana si suportul de metal al placutei. De aici si acel zgomot de huruiala. Daca s-a ajuns pana in acest caz atunci trebuie URGENT de inlocuit placutele pentru a nu pune in pericol viata voastra sau a altora. Totodata se vor verifica si discurile pentru a se vedea daca nu au fost decalite.


@ZORRO,
Te rog fa si tu o poza cu presurile tale sa vedem cum arata. Sunt de tip tavita?, pentru ca ale mele din astea sunt (modelul de Logan).
Watcher
Zorro, ce e ala PIC smile.gif (ce site, ca nu e pic.ro? :-)
StefanVVTi
QUOTE (Watcher @ Nov 17 2008, 07:04 PM) *
Zorro, ce e ala PIC smile.gif (ce site, ca nu e pic.ro? :-)

PIC e un hypermarket care e prin Pitesti, Craiova si nu stiu daca mai e pe undeva...
drabisan
QUOTE (22nst @ Nov 17 2008, 07:39 PM) *
unele masini au un senzor pe placute
cand senzorul atinge disculd e frana se aprinde un martor pe bord
nu stiu daca avensis are asa ceva, am vazut la un mercedes



Faceam pe tembelu; stiu ce e ala. Si bora/passat/geta au senzor la placute. Avensisul n-are. Punct!
Cind am intrebat prima oara daca exista asa ceva si mi-a zis Vio ca nu, am fost extrem de dezamagit! Mi s-a confirmat in service ca nu! De altfel nu exista nici o conexiune electrica in zona etrierelor si era clar ca uzura se stabileste ca la dacie! Nu am intrebat in service daca am senzor de nivel de lichid de spalat geam/faruri, ca eram ridicol!
Personal am o maaaare problema cu nimicuri care sint la alte firme dar care la toyota sint sf! Pe partea cealalta motorul de 2l e un sf simplu, aspirat, de care sint indragostit!
vio
mai merge cu bere mashina Domnu':)? hihihihi
XofinB
pana si dacia solenta avea martor pentru placute uzate smile.gif
22nst
si loganul are whistling.gif
ZORRO
Si Oltcitul are!
9er
Intre toate placutele voastre cu senzori sau fara senzori pot sa ma bag si eu discurile mele? Ca tot de placute e vorba...
Watcher
Am avut azi o problema de filme cu prosti: mi-am pus anvelopele de iarna si am vrut sa le las acolo pe cele de vara, ca nu le mai pun la loc.
iar aia s-a uitat la mine ca la extraterestri: "pai avem deja o curte plina de anvelope vechi si nua vem ce face cu ele, du-te si arunca-le tu undeva' ohmy.gif
Asa ca: aveti vreo sugestie mai desteapta decat sa le duc la gunoi??
FAR EASTERN
QUOTE (Watcher @ Nov 19 2008, 12:50 PM) *
Am avut azi o problema de filme cu prosti: mi-am pus anvelopele de iarna si am vrut sa le las acolo pe cele de vara, ca nu le mai pun la loc.
iar aia s-a uitat la mine ca la extraterestri: "pai avem deja o curte plina de anvelope vechi si nua vem ce face cu ele, du-te si arunca-le tu undeva' ohmy.gif
Asa ca: aveti vreo sugestie mai desteapta decat sa le duc la gunoi??


Ha, ha! Ai vazut ultima reclama(promo) de la Orange?
Watcher
Din pacate nu, zici sa le duc la Orange? tongue.gif
FAR EASTERN
Da. Arata cum niste tipi aduna cauciucuri, le taie si vopsesc si la urma arata un fel de parc cu palmieri si animale(girafe, etc), toate facute din anvelope...
adrian_flavius
daca le arunci totusi la gunoi, ai grija sa nu te vada cineva, din cate stiu eu nu ai voie sa arunci anvelope vechi direct...ar trebui sa le duci la un centru de reciclare...daca exista...cunosc pe cineva care le-a lasat 15 minute la poarta la bunici la tzara, si au disparut ca prin minune...adunate de carutzashi... whistling.gif
Watcher
QUOTE (adrian_flavius @ Nov 19 2008, 03:47 PM) *
daca le arunci totusi la gunoi, ai grija sa nu te vada cineva, din cate stiu eu nu ai voie sa arunci anvelope vechi direct...ar trebui sa le duci la un centru de reciclare...daca exista...cunosc pe cineva care le-a lasat 15 minute la poarta la bunici la tzara, si au disparut ca prin minune...adunate de carutzashi... whistling.gif


Eu cumare placere le-as da la reciclat, din inima as face asta, dar nu am vazut decat colectare de hartie si de fier vechi - de anvelope nu am vazut ncd :-(
Colonelu'
Sunt fericit! Azi am avut drum la Bacau si am reusit sa ma opresc la supermaket-ul Impar, care are doar accesorii auto, de la anvelope si jante , pana la detectoare. Acolo am reusit sa gasesc perna pentru zona lombara. De fapt erau doua modele: una mai mare, care se profila peste tot scaunul si care costa aproape 100 lei, iar cea de a doua, lata de vreo 20cm si care costa 24 lei si pe care am cumparat-o.
Daca este cineva interesat am sa fac o poza.
PalCo
CITAT(Colonelu' @ Nov 19 2008, 07:53 PM) *
Daca este cineva interesat am sa fac o poza.

Yes, I am. Please, ... mon colonel.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.