No SSO cookie

TUNING: Mercedes ML modificat de Kicherer

voteaza
(0/ 0)
TUNING: Mercedes ML modificat de Kicherer
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tunerul german vine cu o propunere de vara, daca putem spune asa. SUV-ul german va avea parte de o mica reimprospatare. Aspectul va fi mult mai agresiv si mai sport. Putem spune ca pachetul arata foarte bine iar posesorii de ML ar trebui sa il ia in considerare. Pentru mai multe detalii, va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Germanii de la Kickerer urmeaza sa lanseze in vara acestui an un pachet ce vine in ajutorul posesorilor de Mercedes ML.
Acestia vor reimprospata aspectul SUV-ului si ii vor oferi un aer mult mai agresiv. In fata veti putea observa niste faruri care utilizeaza tehnologia LED. Sub aceste faruri veti putea observa niste guri de aerisire imense, iar in spate tunerul a adaugat un sistem de evacuare cu patru iesiri. Toate aceste modificari ofera un aspect mult mai sport masinii dar si un aspect agresiv. In plus, pentru o manevrabilitate mai buna, s-a modificat si ecartamentul, acesta a fost marit iar suspensia a fost coborata cu 25 mm. In continuare va invitam sa urmariti cateva imagini publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1590 :: 22.12MB