No SSO cookie

Eleganta la superlativ cu Rolls-Royce Phantom II Aerodynamic Coupe

voteaza
(5/ 1)
Eleganta la superlativ cu Rolls-Royce Phantom II Aerodynamic Coupe
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Rolls-Royce Phantom I Aerodynamic Coupe este cu adevarat o masina clasica. Ea a primit o serie de modificari, fiind transpusa in vremurile actuale.

 
 

Va prezentam astazi un strop de istorie auto prin intermediul modelului Rolls-Royce Phantom I Aerodynamic Coupe. Aceasta masina evoca eleganta si stilul vremurilor trecute. Rolls-Royce Phantom I Aerodynamic Coupe are o istorie interesanta, dar si una misterioasa intr-o oarecare masura.

Acest model a fost conceput de Jonckheere Works, companie belgiana, in anul 1935. Din pacate, arhivele care prezentau toate detaliile acestui model au fost pierdute in anii '40. Nu se stie cu exactitate persoana care a conceput modelul, stim doar compania si cam aici se termina informatiile. Va mai spunem ca Jonckheere Works produce in momentul actual caroserii pentru masini si autobuze. Compania l-a rugat pe designerul Ugur Sahin sa vina cu o reinterpretare a elegantului model.

Rolls-Royce Phantom I Aerodynamic Coupe este un model perfect pentru Sahin, el fiind obisnuit sa aduca modificari masinilor clasice.
Designerul a declarat ca a conceput varianta imbunatatita avand in cap un singur cuvant si anume "Respect". Proiectul i-a placut atat de mult incat daca vor exista investitori interesati, ar putea sa mai construiasca o serie de astfel de modele. Odata cu aceasta revitalizare, modelul a primit denumirea Rolls-Royce Phantom II Aerodinamic Coupe.

Un model extrem de frumos, un model care ne face sa exclamam "WOW !". In plus, avem pentru voi si o galerie foto superba pe care va invitam sa o vizualizati.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1543 :: 17.8MB