No SSO cookie

Imagini noi cu modelul BMW M6 Coupe modificat de G-Power

voteaza
(5/ 1)
Imagini noi cu modelul BMW M6 Coupe modificat de G-Power
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Iata ca avem pentru voi primele imagini oficiale cu modelul BMW M6 Coupe modificat de G-Power.

 
 

Tunerul german G-Power vine cu o propunere mai mult decat interesanta. Ne ofera un program de tuning pentru deja celebrul BMW M6 Coupe.

V-am mai prezentat in urma cu ceva timp o imagine cu acest model, insa pe atunci tunerul nu a oferit foarte multe detalii, ce sa mai zicem de imagini, am beneficiat de una singura. Iata ca dupa niste luni, avem pentru voi mai multe informatii, dar si imagini.

Oare ar mai fi avut nevoie de imbunatatiri avand in vedere ca sub capota dam de un motor V8 de 4.4 litri care este in stare sa produca 552 cai putere?

Ei bine, conform celor de la G-Power intotdeauna e loc de mai bine. Acum sa va spunem ce modificari au fost aduse. S-a adaugat un sistem de evacuare performant si s-au facut diferite reprogramari electronice. Prin intermediul acestor modificari, puterea totala a masinii a crescut la 631 cai putere.

Modelul este in stare sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 3.8 secunde, iar viteza maxima este de 315 km/h. Destul de impresionant pentru acest M6 Coupe modificat.

In plus, cei de la G-Power au facut o serie de modificari si la transmisie, suspensii, dar si la sistemul de frane.

Cat despre costurile acestui program de tuning, daca sunteti interesati va trebui sa scoateti din buzunar cateva zeci de mii de euro, in jur de 40.000 (asta daca doriti sa beneficiati de toate modificarile).

In continuare noi va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1789 :: 22.12MB