No SSO cookie

Material video spion cu noul Rolls Royce Ghost

voteaza
(5/ 1)
Material video spion cu noul Rolls Royce Ghost
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre acest nou model produs de Rolls Royce. In plus, avem pentru voi si un material video spion.

 
 

Iata ca cei de la Rolls Royce este in perioada de teste cu noul model Ghost Coupe. Au planuri mari cu acest model si doresc sa aiba un an profitabil din punct de vedere al vanzarilor, ca majoritatea producatorilor auto de altfel.

In plus, producatorul a spus ca au un minte si un plan de extindere. Daca momentan exista in jur de 105 reprezentante, pana la sfarsitul lui 2013 Rolls Royce doreste sa aiba 120 de reprezentante. Planurile de extindere includ tari precum Chile, Thailanda si Vietnam.

Desi ceilalti producatori auto se tem de criza economica, cei de la Rolls Royce par sa fie optimisti. Sunt asteptate cresteri cuprinse intre 3 si 5% pe an.

Avand in vedere ca se merge pe extindere, producatorul auto de lux intelege nevoia diversitatii si tocmai de aceea partea de dezvoltare e solicitata la maxim in aceasta perioada. Din cate se pare, Rolls Royce se gandeste sa vina pe piata cu un model nou si care sa fie mai ieftin decat Phantom Drophead Coupe. Ramane sa vedem cat de ieftin...

Ca sa revenim la oile noastre, cineva a reusit sa surprinda noul model Rolls Royce Ghost Coupe pe pista din Nurburgring. Modelul este inca in perioada de teste din cate se pare.

Modelul beneficiaza din cate se pare de un motor V12 de 6.6 litri care este in stare sa produca 600 de cai putere sau mai mult. In continuare noi va invitam sa urmariti materialul video de mai jos. De asemenea, asteptam parerile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2527 :: 22.17MB