No SSO cookie

Rolls Royce Hyperion - O masina de 7 milioane de euro

voteaza
(0/ 0)
Rolls Royce Hyperion - O masina de 7 milioane de euro
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Rolls Royce Hyperion revine dupa ce in 2008 a fost anuntat ca si vandut. Insa, spre nefericirea producatorului, persoana care a comandat masina s-a razgandit si acum aveti ocazia sa achizitionati Hyperion-ul. Pentru mai multe detalii va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Rolls Royce Hyperion este de fapt un Phantom Drophead Coupe care contine semnatura celebrei case de design, Pininfarina. Designul masinii a fost realizat de Jason Castriota.
In final s-a obtinut acest model unic prin design si prin caroseria construita din fibra de carbon. Exceptie fac usile care sunt produse din lemn.
Modelul a fost prezentat in 2008 la Pebble Beach Concours. Atunci, pretul de vanzare era de 4.5 milioane de euro. Din cate stim, modelul fusese comandat de un britanic care ulterior nu s-a mai aratat interesat. Acum, modelul a fost scos din nou la lumina si asteapta pe cineva dispus sa dea aproape 7 milioane de euro.
Nu stim ce diferente sunt cand vine vorba de partea tehnica. Avand in vedere acest lucru, masina nu prea isi justifica pretul. La condus se aseamana cel mai probabil cu un Phantom Drophead Coupe. Totusi, daca vreti o masina unica la propriu, atunci puteti da atatia bani.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4008 :: 17.79MB