No SSO cookie

Brabus 800 E V12 Cabriolet - cel mai puternic de pe piata!

voteaza
(0/ 0)
Brabus 800 E V12 Cabriolet - cel mai puternic de pe piata!
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tunerii de la Brabus au pus pe roti cel mai puternic cabriolet de pe piata auto a masinilor de serie.

 
 

Dupa ce AMG a realizat seria denumita epic Black Series, cei de la Brabus au venit cu o contraoferta care i-a facut pe multi sa exclame: Black Series? Cine are nevoie de asa ceva cand exista Brabus? Nu esti convins? Incearca sa vezi cum e sa atingi 100 km/h in 3,7 secunde si o viteza maxima de 371 km/h. Nu oricum, ci intr-o decapotabila, E-Klasse Cabriolet!

Cum au reusit cei de la Brabus sa transforme un elegant cabriolet de bulevard, frumos si pasnic ca un inorog,  intr-un pradator cu acte in regula? Aparent au deja reteta, pentru ca au folosit ceva similar si pe G-Klasse.
Pentru inceput, au luat motorul V12 care echipeaza Mercedes-Benz S600, i-au adaptat o transmisie de sa-ti taie rasuflarea, patru intercoolere, l-au marit de la 5,5 litri la 6,3, i-au mai adaugat niscai piese despre care nu au suflat o vorba si la final, au inghesuit monstruozitatea rezultata sub capota modelului E-Klasse.

Ceea ce a rezultat este un motor care produce 800 CP, suficienti cat sa transforme masina in cel mai puternic si mai rapid vehicul decapotabil, cu patru locuri, de pe piata automobilelor. Exprimarea cu "piata auto" e un pic fortata, deoarece vorbim despre segmentul redus si exclusivist care-si poate permite pretul de 478.000 €. Un public care obisnuit fiind cu atentia constructorilor la detalii, familiarizat cu masinile puternice si scumpe, nu va fi probabil deloc surprins. Mai surprins va fi proprietarul unui Black Series AMG cand patru tipi intr-o decapotabila il vor depasi fara drept de apel.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
2.0022 :: 22.2MB