No SSO cookie

ZVON: Motorul de 1.8 l Turbo va inlocui motorul VW de 2.5 l in SUA

voteaza
(0/ 0)
ZVON: Motorul de 1.8 l Turbo va inlocui motorul VW de 2.5 l in SUA
Noutati-auto · · 4 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Motorul VW 2.5 l cu cinci cilindri in linie va fi inlocuit cu motorul de 1.8 l TSI

 
 

Cu un arsenal de motoare pe benzina turbo, de tot felul de dimensiuni si puteri, ne-am putea intreba de ce numai Volkswagen mai  detine inca, in Stalele Unite, un motor aspirat natural de 2.5 litri cu cinci cilindri in linie, avand in vedere ca si GM si Ford si-au inlocuit motoarele cu motoare cu patru cilindri.

Se pare ca  si VW considera, de asemenea, ca este timpul sa inlocuiască vechiul motor cu cinci cilindri cu unul mai modern, cu patru cilindri, turbo.

Se crede ca versiunea pentru SUA va livra aproximativ aceeasi putere, 158 CP si 250 Nm cuplu maxim, ca pe Passat-ul european. Divizia europeana VW ofera un TSI de 1.4 litri turbo cu patru cilindri, tot cu  158 CP dar un cuplu mai mic, 240 Nm.
Motorul cinci in linie de 2.5 litri care avea initial  150 CP, a fost  ulterior modernizat si este acum evaluat la 170 CP. Acesta este utilizat in prezent pe modelele Beetle, Golf, Jetta si Passat.

VW declara ca a decis inlocuirea motorului de 2.5 l pentru ca motorul de 1.8 l are un consum de combustibil mai redus si emisii de carbon mai mici.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (4)

scris de cameluss

Foarte bine ca VW se gandeste la reducerea emisiilor

scris de carmenflorin

toti producarorii cauta sa produca motoare cu un consum de combustibil mai redus , eu am vw golf 4 si pot spune ca este super din tote punctele de vedere

scris de ovyy

Multe marci incearca inlocuirea unui motor mai vechi cu unul cu un consum de combustibil mai redus si emisii de carbon mai mici, si asta chira si in SUA.

scris de sims

buna masina VW eu am un polo si sunt foarte multumita de ea

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1786 :: 17.79MB