No SSO cookie

Volkswagen Passat CC facelift dezvaluit inaintea premierei oficiale

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen Passat CC facelift dezvaluit inaintea premierei oficiale
Noutati-auto · · 5 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Iata detaliile modelului Volkswagen Passat CC facelift, inaintea debutului de la Los Angeles Show 2011.

 
 

Volkswagen Passat CC a fost vandut in 270.000 de exemplare, de-a lungul globului pamantesc, in cei patru ani de existenta. Grupul VW a decis ca e momentul sa-i aplice un facelift, acum la jumatatea vietii sale.

Programat sa-si faca debutl mondial la Los Angeles Show, catre sfarsitul lunii in curs, VW Pasat CC facelift vine cu cateva efecte vizuale care-l aduc in tonul actualului trend scos pe piata de Volkswagen.
Fata, redesenata, a primit o grila cromata, lampi redesenate, prevazute cu lumini de zi LED si o bara de rotectie refacuta.

Schimbari similare se regasesc si a spatele masinii, adica lampi LED si bara spate, plus capota redesenate. S-au mai adaugat noi variante coloristice si jante din aliaj, intru completarea faceliftlui la exterior.

La interior, designerii VW s-au jucat cu panoul de control al aerului conditionat, dar si cu variantele de tapiterie, in timp ce compania afirma ca a imbunatatit nivelul dotarilor standard prin adaugarea unui sistem care detecteaza oboseala soferului, un nou sistem audio, praguri imbracate in otel inoxidabil si tetiere cu grad ridcat de protectie, alaturi de un sistem aditional de ajustare a scaunelor fata, pe longitudinala.


Passat CC facelift beneficiaza si de un nou pachet de asistenta, din care enumeram: Side Assist Plus cu Lane Assist integrat, care atentioneaza soferul de prezenta vehiculeor aflate in unghiul mort si intervine prin actionarea volanului pentru evitarea accidentelor, Dynamic Light Assist si un sistem de detectare a semnelor de circulatie bazat pe o camera video.


Motorizarile, sunt aceleasi pentru ambele piete, atat europeana, cat si cea americana, adica mai multe variante TSI si TDI, cu puteri cuprinse intre 140 so 300 CP. Cea mai eficienta versiune ramane cea de 140 CP, 2.0 TDI, care ofera un consum mediu de 4,7 l/100 km. Printre motorizari se afla si 2.0 TSI de 200 CP si 3,6 l V FSI, de 280 CP, ambele pe benzina.

Passat CC facelift va fi lansat spre vanzare, in februarie 2012, intai pe piata-mama din Germania, urmand sa fie furnizat gradual in intreaga Europa, America, Rusia, China si alte regiuni.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (5)

scris de carmenflorin

E super tare PASSAT CC si isi merita toti banii. VW a facut din nou o treaba buna care se pare ca va fi urmata si de altii.

scris de ovyy

Dupa parerea mea este cel mai reusit model din ultima vreme.

scris de bogdan7817

un facelift reusit

scris de ovyy

Mi-as dori mult astfel de masina - Volkswagen Passat CC.

scris de sims

o masina in care iti poti pune toata baza, e foarte sigura

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4955 :: 17.8MB