No SSO cookie

Vorsteiner Ferrari 599-VX

voteaza
(0/ 0)
Vorsteiner Ferrari 599-VX
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tunerul German Vorsteiner si-a indreptat atentia catre Ferrari.

 
 

S-a dovedit de-a lungul anilor, ca ceea ce speram noi sa se intample cu o masina, nu este acelasi lucru cu ceea ce istoria ii pregateste.

Luati, de exemplu, Ferrari 599. De-a lungul anilor, masina cu un motor V12,  plasat in fata, a dat nastere multor derivate, dar in timp ce GTO si XX  s-au remarcat, marea majoritate a celor construite au fost comune, ca  GTB Fiorano. Si aici intervine Vorsteiner.

Firma germana face o serie de kituri  si upgrade-uri pentru roti si caroserii, pentru o varietate de vehicule, in special Bentley, Mercedes, Porsche si BMW. Dar acum, pentru prima data, Vorsteiner si-a indreptat atentia catre un Ferrari.

Rezultatul se numeste 599-VX si imbunatateste un  599 GTB cu unele dintre elementele vizuale ale 599 GTO si 599XX. Pachetul include un kit cu opt parti noi,  o parte frontala noua, capota, praguri laterale, capac punte spate, panou de admisie  spate si spoiler spate cu difuzor integrat, toate realizate din fibra de carbon. Un set de jante usoare forjate din aluminiu de aeronave completeaza kitul, care se pregateste pentru a fi lansat in scurt timp.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3574 :: 17.79MB