No SSO cookie

VIDEO: Ferrari 599 GTB Fiorano HGTE vs Lexus LFA

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Ferrari 599 GTB Fiorano HGTE vs Lexus LFA
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Car and Driver au realizat un test comparativ intre doua modele complet diferite, dar totusi asemanatoare. Modelul 599 GTB Fiorano este un model tipic scuderiei italiene, un design si putere de invidiat, in timp ce modelul LFA este pe un teritoriu necunoscut pana acum de constructorul japonez.

 
 
Modelul Lexus LF-A este dotat cu un propulsor V10 de 4.8 litri capabil sa dezvolte 560 CP si un cuplu maxim de 480 Nm. Motorul V10 este proiectat in asa fel incat sa fie mai mic decat un motor conventional V8 si sa transmita puterea catre rotile din spate prin intermediul unei cutii secventiale cu 6 rapoarte. Lexus LF-A este capabil sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 3.7 secunde si are o viteza maxima de 325 km/h.

Modelul Ferrari 599 GTB Fiorano HGTE este dotat cu pachetul Handling GTE, un pachet in valoare de 30.000 de dolari care imbunatateste performantele deja puternicului 599 GTB Fiorano. Acesta este dotat cu un propulsor V12 de 6.0 litri, propulsor capabil sa dezvolte o putere maxima de 612 CP si cuplu de 600 Nm.



Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1395 :: 17.78MB