No SSO cookie

VOLAR-e, masina electrica de 1000 de cai putere

voteaza
(5/ 1)
VOLAR-e, masina electrica de 1000 de cai putere
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Iata ca si masinile electrice pot avea performante ridicate, iar VOLAR-e ne ofera 1000 de cai putere.

 
 

Si masinile electrice pot sa aiba un anumit grade de ferocitate. Va prezentam astazi cea mai puternica masina electrica din istorie.

Aceasta este in stare sa produca 1000 de cai putere prin intermediul a patru motoare electrice. Modelul a fost construit de Comisia Europeana in colaborare cu designerul Applus IDIADA.

Modelul a fost denumit VOLAR-e si se poate incarca la capacitate maxima in mai putin de 20 de minute. In plus, modelul beneficiaza si de un sistem regenerator care pastreaza bateriile in functiune de fiecare data cand automobilul franeaza.

Acum legat de performante, modelul este capabil sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 3.4 secunde. Viteza maxima este de 300 km/h.

Asa ca daca vreti sa adoptati aceasta cale, mai "verde", puteti sa va indreptati privirile catre VOLAR-e. Nici macar nu va trebui sa platiti taxa auto pentru acest model. Dar pana la urma, ipotetic vorbind, daca taxa ar fi obligatorie si pentru un astfel de autovehicul, ar fi practic un maruntis. Cine isi permite o astfel de masina, isi permite sa dea si cateva sute de euro pe o taxa ipotetica.

In continuare noi va invitam sa urmariti materialul video de mai jos.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2341 :: 22.12MB