No SSO cookie

Honda prezinta la Geneva conceptele Civic wagon si NSX

voteaza
(5/ 1)
Honda prezinta la Geneva conceptele Civic wagon si NSX
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Cei de la Honda vor veni in cadrul Salonului Auto de la Geneva cu doua concepte interesante, Civic wagon si NSX.

 
 

Honda a confirmat gama de modele pentru Salonul Auto de la Geneva 2013, prezentând 2 noi modele concept și modelul CR-V echipat cu noul motor diesel 1.6 i-DTEC. Conceptul Civic wagon

Conceptul Civic wagon prezintă direcția designului exterior pentru modelul de serie, ce are rolul de a întări și mai mult gama Civic.

Evoluția conceptului NSX

Noul concept Honda NSX, prezentat în premieră în Europa, sugerează o potențială direcție pentru designul interior al viitoarei generații NSX.

Designul exterior rămâne fidel stilului sugerat prin primul concept, caracterizat printr-o înălțime totală redusă ce scoate în evidență lățimea mașinii. Proporțiile ce exprimă calitățile dinamice sunt evidențiate de suprafețe simple, curate și moderne, dar și de detalii agresive, ce comunică atitudinea de supercar și sentimentul de produs high-tech.

CR-V 1.6 i-DTEC

CR-V, alături de Civic, va fi disponibil cu noul motor diesel 1.6 i-DTEC – primul produs al noii tehnologii Earth Dreams. Modelul CR-V 1.6 i-DTEC va fi disponibil cu tracțiune față și transmisie manuală și va oferi un echilibru excepțional de performanță și consum. Motorul diesel 1.6 i-DTEC este cel mai ușor motor din clasa sa și conferă noului CR-V propulsia necesară, manevrabilitate și costuri reduse de exploatare datorită consumului redus. Noul CR-V 1.6 i-DTEC va fi disponibil începând cu toamna 2013.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1931 :: 17.79MB