No SSO cookie

Subaru Viziv Concept va fi prezentat la Geneva'

voteaza
(5/ 1)
Subaru Viziv Concept va fi prezentat la Geneva'
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Subaru pregateste lansarea la Salonul Auto de la Geneva, in premiera mondiala, a noului concept Viziv.

 
 

Iata o prima imagine care ne permite sa ne facem o parere de ansamblu aspura noului Subaru Viziv Concept, care va fi prezentat in premiera mondiala la Geneva Motor Show 2013, in luna martie.

Subaru spune despre concept ca este "conceptul viitoarei generatii crossover", care inglobeaza valorile companiei de "Bucurie si Pace Mintala", in cazul in care aceste definitii va spun ceva.

Producatorul nipon a adaugat ca numele modelului este extras din expresia "Vision for Innovation" si ca studiul lasa sa se intrevada directia in care se indreapta brandul, insa nu a adaugat nicio informatie privind dimensiunile, motrizarea sau alte detalii care chiar conteaza.

Din unica imagine pusa la dispozitie de Subaru, se pot observa cateva asemanari cu Hybrid Tourer Concept 2.0 Turbo prezentat la Salonul Auto de la Tokyo in anul 2009. Este posibil ca Viziv sa fie un rezultat derivat din prototipul prezentat atunci.

La standul Subaru de la Geneva, alaturi de Viziv Concept, se va afla si Forester, in premiera europeana, precum si o noua editie Outback, care reprezinta prima imperechere reusita dintre motorul 2.0 litri diesel boxer, unic in lume, prdus de Subaru, cu Lineartronic, transmisia CVT, de asemenea un concept propriu.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1845 :: 22.11MB