No SSO cookie

VIDEO: Si un Koenigsegg se deschide cu o simpla sarma

voteaza
(5/ 1)
VIDEO: Si un Koenigsegg se deschide cu o simpla sarma
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Iata cum nici macar un Koenigsegg nu rezista in fata unei sarme provenita de la un umeras de haine.

 
 

Exista cateva adevaruri universal acceptate. Unul dintre ele este acela ca e cam de rahat sa-ti incui masina in timp ce cheile se afla in interior, iar tu pe dinafara. Acest adevar se aplkica atat in cazul in care detii un Ford Escort din 1987, cat si in cazul in care ai un Koenigsesgg CCR.

Aflat la un show pe un circuit, proprietarul  bijuteriei de hypercar a reusit cumva sa-si lase cheile in contact, iar la parasirea vehiculului, acesta a facut ceea ce a fost construit sa faca: s-a inchis singur.
In loc sa apeleze la serviciile unui specialist, proprietarul a ales calea simpla, care de-a lungul anilor si a mai multor generatii de automobile s-a dovedit infailibila: sarma.
Folosind mai multe bucati de sarma rezultate din desfacerea unor umerase pentru haine, omul a reusit sa-si scoata cheile din masina, pe geamul lateral.

Si in timp ce cameramanul care a filmat intreaga trasenie declara ca scenariul este unul ratat, noi credem ca este de fapt cea mai mare realizare posibila, deoarece nu avem in fata un tip plin de aere, fite si nervi, care sa arunce cu vreo caramida in geam, sau sa faca spume la gura, ci doar un om la locul sau, care reuseste, cu calm, sa repare ceea ce neintentionat a gresit, pentru ca mai apoi sa alerge cu masina pe circuit. Sa nu mai mentionam si faptul ca masina care e ceva mai mult decat o simpla masina, costa ceva banuti...

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1687 :: 17.78MB