No SSO cookie

VIDEO: Cum se vopseste un Koenigsegg Agera

voteaza
(5/ 1)
VIDEO: Cum se vopseste un Koenigsegg Agera
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Boss-ul Koenigsegg ne prezinta complexul porces de vopsire al unui hypercar.

 
 

Unul dintre avantajele interactiunii cu una dintre companiile mici sau care fabrica un volum mic de masini, cum este cazul Pagani sau Koenigsegg, este ca poti sa-l vezi pe unul din sefi in atelier, explicand cum functioneaza procesul de fabricatie.

Este de inteles, Luca di Montezemolo este prea ocupat sa-si conduca afacerea, ca sa-si explice cum se aplica stratul de lac pe F12 Berlinetta. Horacio Pagani sau Christian von Koenigsegg, de cealalta parte, pot sa-si sacrifice din timp, avand in vedere ca intreaga lor productie se rezuma la un procent, destul de mic, in comparatie cu cea a Ferrari sau Lamborghini.

In materialul video care urmeaza, fondatorul si totodata CEO al companiei Koenigsegg, explica si ne conduce prin intregul proces de vopsire al caroseriei hypercarului Agera R, care cu cei 1144 CP, de provenienta suedeza, bate mult mai celebrul Bugatti Veyron.

Si asa cumvon Koenigsegg puncteaza in material, procesul de vopsire este unul extrem de important in constructia unei masini, deoarece acesta asigura nu numai o stralucire perfecta in momentul cand paraseste fabrica, dar si faptul ca aceasta va dura in timp. O chestiune normala, de asteptari normale, nu-i asa, cand ne gandim ca pretul unui hypercar se invarteste in jurul unui milion de euro.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2632 :: 22.17MB