No SSO cookie

VIDEO: Cum sa NU faci jurnalism auto

voteaza
(5/ 1)
VIDEO: Cum sa NU faci jurnalism auto
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Iata o dovada vie a faptului ca nu toti cei care se cred jurnalisti auto si se filmeaza in timp ce dau din gura, merita sa fie urmariti.

 
 

Sa scrii astazi despre Toyota GT86 ca este o masina remarcabila, nu te face remarcat. Asta pentru ca tuturor le place modelul si pentru ca la moda este, cred unii, jurnalismul video.

Insa, ca si irlandezul din filmul urmator, multi habar nu au cum sta treaba cu camera video, altii deseori o dau pe aratura si incearca sa epateze posibilul public cu vorbe despre al caror sens nu au nicio idee sau in cel mai rau caz, unii uita ca masina este vedeta filmului si nu ei, care intre noi fie vorba, in 95% dintre cazuri nici macar nu-s telegenici. Despre cunostintele auto, nu mai vorbim, astazi toti cred ca dupa curatatul carburatorul Daciei parintilor, industria auto n-a adus nimic nou pe care ei sa nu-l cunoasca.

Irlandezul nostru isi da cu adevarat drumul undeva dupa vreo 4 minute de film, deci cei cu rabdarea limitata sunt rugati sa sara direct acolo, in special daca sunteti cunoscatori ai limbii engleze. Descrierea masinii si a trairilor jurnalistului, sunt de o "mare finete".

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2682 :: 22.17MB