No SSO cookie

TUNING: Abflug modifica Toyota GT86

voteaza
(5/ 1)
TUNING: Abflug modifica Toyota GT86
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre programul de tuning realizat de Abflug pentru Toyota GT86.

 
 

Iata ca revenim cu un nou program de tuning interesant. Acesta a fost facut pentru Toyota GT86, model cunoscut si sub numele de Scion FR-S in America de Nord.

Programul de tuning a fost realizata de Abflug. Acest tuner vine in ajutorul doritorilor oferind performanta dar si un design mult mai agresiv. Modelul modificat de ei urmeaza sa debuteze in cadrul Salonului Auto de la Tokyo care va avea loc la mijlocul lunii ianuarie.

Inima acestui model este desigur motorul care a primit un upgrade considerabil. Motorul in versiunea de baza era in stare sa ofere 197 cai putere. Acum, in urma modificarilor aduse este in stare sa produca 255 cai putere si 296 Nm.

Pe langa aceasta modificare, cei de la Abflug au adaugat si un set nou de suspensii, un sistem performant de frane, precum si un sistem nou de evacuare.

La exterior au fost aduse modificari care sa accentueze aspectul agresiv si sport al masinii. S-a creat un kit special care modifica partea din fata, partea din spate, dar si pragurile.

Inca nu stim nimic de pret, dar cel mai probabil acest lucru va fi dezvaluit in cadrul Salonului Auto de la Tokyo.

In continuare noi va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului. De asemenea, asteptam impresiile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2480 :: 22.17MB