No SSO cookie

Noua Toyota GT 86 Coupe Sport

voteaza
(0/ 0)
Noua Toyota GT 86 Coupe Sport
Noutati-auto · · 5 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toyota FT 86, sau Toyota GT 86 pentru europeni, se prezinta

 
 

Cea mai asteptata masina sport a anului, Toyota FT-86, este pe cale sa se prezinte. Producatorul japonez a iesit cu detalii inainte de lansarea masinii la Salonul Auto de la Tokyo, pe 30 noiembrie.

In Europa, Toyota va fi numita GT 86, ca tribut pentru patrimoniul firmei japoneze de automobile GT si mai ales pentru Corolla GT (sau Levin) AE86, care a inspirat crearea sa.

GT 86 este rezultatul colaborarii dintre Toyota si Subaru.

Povestea GT 86 a inceput in octombrie 2009 cu dezvelirea primului FT-86 Concept in Tokyo si a fost urmat de lansarea FT-86 II concept la Geneva Motor Show 2011.
Design-ul exterior al GT 86 este mai agresiv, fata de  versiunea originala a FT-86 concept care a avut un aspect mai elegant.

GT 86 este dotat cu un volan de  365 mm diametru, care se spune ca este cel mai mic volan montat vreodata pe un model de  productie Toyota.

Dimensiunile GT 86 sunt 4.240 mm lungime, 1285 mm inaltime si 2570 mm latime, Toyota spunand ca este cea mai compacta masina sport cu patru locuri disponibila astazi pe piata.

Sub capota, veti gasi noul motor Subaru, aspirat natural, de 2.0 litri cu patru cilindri boxer, modernizat cu tehnologie de injectie directa Toyota D-4S, care ofera 197 CP  la 7000 rpm.

O cutie manuala de viteze cu sase trepte, cu maneta scurta  sau, optional, o cutie cu transmisie automata cu sase trepte, care poate fi controlata folosind padele montate pe volan, conduce rotile din spate prin intermediul unui diferential cu alunecare limitata.
In afara de ABS, GT 86 este, de asemenea, echipat cu sisteme de control al stabilitatii vehiculului, care au fost reglate in mod special pentru a oferi stabilitate dinamica la limita de performanta a masinii, cu interventie electronica minima pentru a ajuta la pastrarea libertatii in conducere".

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (5)

scris de carmenflorin

cam multi CP pentru o asa masinuta , este fantastica

scris de ovyy

Dupa primele fotografii publicate, Toyota FT-86 cred ca va fi un concept reusit. Ma intreb de ce acel mic volan?

scris de sandu59

superba masina

scris de bogdan7817

eu cred ca vrea sa intre in competitie cu audi tt si nissan 370, dar motorizarea nu o ajuta, sa vedem cum va sta pe sosea, poate aici sa castige ceva puncte

scris de sims

superba masina, imi place mult culoarea e aparte

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
4.0748 :: 22.15MB