No SSO cookie

VIDEO: Chevrolet Route 66

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Chevrolet Route 66
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Chevrolet va oferi unui cineast posibilitatea de a-si difuza reclama in timpul Super Bowl 2012

 
 

Super Bowl este cel mai vizionat meci la televiziunea americana. In 2011, aproximativ 111 milioane de telespectatori au urmarit meciul dintre Green Bay Packers si Pittsburgh Steelers.

Nu e de mirare ca toate companiile incearca sa-si faca reclama in timpul acestui faimos meci si platesc multi bani pentru asta.

Pentru Super Bowl-ul de anul viitor, Chevrolet va oferi unui cineast independent sansa de a-i difuza reclama in timpul jocului.

Pana in prezent s-au primit 197 inregistrari de la cineasti din 32 de tari, pentru reclama “Route 66”. Tema este “Everyday Hero”, clipul trebuie sa aibe 30 de secunde si castigatorul va fi difuzat in timpul Super Bowl de anul viitor, din 5 februarie.

“Cu Chevrolet Route 66 am vrut sa vedem talentul creator al oamenilor din fiecare colt al Pamantului pentru a descoperi noua reclama Super Bowl", a declarat Joel Ewanick, sef marketing General Motors.
Top 35 intrari sunt prezentate pe ChevroletRoute66.MSN.com.

In scopul de a face lucrurile mai interesante si, desigur, de a atrage mai multi vizitatori, Chevrolet a facut echipa cu Microsoft la crearea unui  „hub contest". Acesta va identifica pe cei inregistrati cu un cod de utilizator unic si le va acorda puncte de fiecare data cand acestia „share-uiesc”cu un alt fan. Cine primeste cele mai multe puncte poate castiga pana la 10.000 dolari.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2329 :: 17.79MB