No SSO cookie

Schimbare la nivel de conducere in cadrul Chevrolet Europe

voteaza
(0/ 0)
Schimbare la nivel de conducere in cadrul Chevrolet Europe
Noutati-auto · · 5 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Susan Docherty a fost numită în funcţia de Preşedinte şi Director General al Chevrolet Europe; Wayne Brannon se retrage de la GM

 
 

Susan Docherty a fost numită în funcţia de Preşedinte şi Director General al Chevrolet Europe, decizie care va intra în vigoare începând cu data de 1 ianuarie 2012. Aceasta va ocupa funcţia deţinută anterior de Wayne Brannon, care a decis să se retragă de la General Motors după 38 de ani de activitate în cadrul companiei.

Este o onoare pentru mine să primesc „ştafeta” Chevrolet de la Wayne Brannon şi echipa sa şi voi munci din greu chiar din prima zi de activitate în noul post”, a declarat Susan Docherty. „Având în vedere cele şapte autoturisme şi SUV-uri noi care au ajuns în reprezentanţele Chevrolet din Europa în ultimele luni, este o ocazie foarte bună pentru noi să depăşim concurenţa şi să ne extindem activitatea în Europa.”

 

Începând cu luna mai 2010, Susan Docherty a ocupat funcţia de Vice-preşedinte de vânzări, marketing şi servicii post-vânzare în cadrul GM International Operations, având o contribuţie semnificativă la succesul înregistrat de GM şi Chevrolet pe pieţele emergente.

 

Susan Docherty a ocupat anterior postul de Vice-preşedinte pentru marketing S.U.A. în cadrul GM. Printre alte funcţii importante pe care le-a ocupat pot fi amintite cele de Vice-preşedinte vânzări, service şi marketing S.U.A. pentru GM, Director General la Buick-Pontiac-GMC, Director de marketing în cadrul GM Europe cu sediul în Germania şi Director internaţional de marketing şi comunicare la Zurich.

 

Wayne Brannon s-a alăturat companiei GM în anul 1973. A deţinut diverse poziţii în cadrul departamentelor de vânzări, marketing şi planificare pentru Cadillac, înainte de a deveni Director GM de vânzări şi marketing pentru Africa în anul 1992. Începând din acel an, a condus diverse activităţi de vânzări şi marketing în Africa, Orientul Mijlociu şi America de Sud, locuind atât la Zurich cât şi la São Paulo. De la începutul anului 2006, a impulsionat activitatea de relansare a mărcii Chevrolet în Europa.

 

A fost un privilegiu pentru mine să fac parte din echipa care a adus marca Chevrolet înapoi în Europa”, a declarat Brannon. „2011 a fost un an special. Nu-mi pot imagina un mod mai potrivit de a-mi încheia cariera de 38 de ani decât sărbătorind aniversarea centenarului mărcii pe care o iubesc.”

 

În timpul conducerii lui Brannon, Chevrolet şi-a dublat volumul vânzărilor în Europa. Pe parcursul primelor trei trimestre ale anului 2011, Chevrolet a vândut peste 380.000 de autovehicule în Europa, realizând o creştere de ordinul zecilor a vânzărilor în 11 ţări. În anul 2011, anul sărbătoririi centenarului mărcii, pe pieţele europene au fost lansate şapte modele Chevrolet noi.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (5)

scris de lilif

Sa ii uram succes d-nei Susan Docherty in functia de Preşedinte şi Director General al Chevrolet Europe.

scris de bogdan7817

eu sunt curios sa aflu si motivul retragerii lui Brannon.

scris de ovyy

Susan Docherty a ocupat anterior postul de vicepresedinte pentru marketing SUA in cadrul GM, un loc cu raspundere.

scris de carmenflorin

De ca nu ar fi buna si o femeie intr-o functie de conducere in cadrul Chevrolet Europe ? Bravo ei...........Bafta!

scris de ovyy

O femeie în funcţia de Preşedinte şi Director General al Chevrolet Europe, SUCCES.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2227 :: 22.18MB