No SSO cookie

Vânzările Mazda în România au crescut cu 16% în primul semestru

voteaza
(0/ 0)
Vânzările Mazda în România au crescut cu 16% în primul semestru
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

· Mazda3 a fost cel mai vândut model și a înregistrat o creştere cu 65% în intervalul ianuarie – iunie 2017 · Mazda3 a fost cel mai vândut model și a înregistrat o creştere cu 65% în intervalul ianuarie – iunie 2017

 
 

Primele şase luni ale acestui an au adus pentru Mazda o creştere a vânzărilor în România cu 16% faţă de aceeaşi perioadă din 2016, ceea ce înseamnă un total de 834 de unităţi comercializate, cu 114 în plus faţă de anul trecut.

Pentru prima jumătate a anului, cel mai bine vândut model al producătorului japonez pe piaţa din România rămâne Mazda3, cu 327 vehicule cumpărate, având o creştere cu 65% faţă de acelaşi interval din 2016, când s-au vândut 198 de unităţi.

De altfel, şi în luna iunie a acestui an vânzările pentru modelul Mazda3 continuă trendul ascendent şi nu mai puţin de 88 de unităţi au fost comandate în România, ceea ce reprezintă mai mult cu 40 de procente în comparaţie cu aceeaşi lună din 2016.

all-new-cx-5

 

Al doilea cel mai comandat model Mazda pe piața locală în primele şase luni a fost legendarul roadster MX-5 cu 11 unități vândute, în creștere față de anul trecut.

Şi Mazda CX- 3 rămâne în continuare pe placul cumpărătorilor din România. Astfel, primul SUV subcompact al producătorului japonez a avut în intervalul ianuarie – iunie  o creştere a vânzărilor cu 16% faţă de aceeaşi lună din 2016.

Toate modelele mărcii dispun de un pachet complet de beneficii: finanţare avantajoasă de la 1,99% dobândă prin UniCredit Leasing, garanţie 5 ani în limita a 150.000 de km, preţuri speciale.

Cu un design complet nou la interior și la exterior, cel mai recent model al SUV-ului Mazda CX-5 lansat pe piaţa europeană în Cadrul Salonului Auto de la Geneva în martie anul acesta, este disponibil şi în România, la toți dealerii autorizaţi Mazda.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1967 :: 17.79MB