No SSO cookie

New York Motor Show 2012: Toyota Avalon 2013 a debutat in mod oficial

New York Motor Show 2012: Toyota Avalon 2013 a debutat in mod oficial

Cei de la Toyota si-au prezentat noul model, Avalon, in cadrul Salonului Auto de la New York, unul din cele mai importante evenimente auto. Producatorul japonez a subliniat modernitatea, stilul si puterea noului model. Acesta se adreseaza in primul rand tinerilor.

 
 

Cei de la Toyota au prezentat in cadrul Salonului Auto de la New York noul lor model, Avalon. Modelul ofera stil, spatiu si tehnologie premium.
Cel putin asta ne spun cei de la Toyota. Producatorul japonez doreste sa intre pe piata cu modele cat mai moderne care sa atraga cat mai multi tineri. Se pare ca e o tactica abordata de majoritatea producatorilor care doresc sa atraga publicul tanar tot mai mult. Cei de la Toyota nu au oferit insa detalii legate de partea tehnica. Din cate se pare acest subiect este tabu in momentul de fata. Totusi, ne asteptam sa aiba un motor de 3.5 litri. Cat despre caii putere, nu ne putem exprima. Totusi, versiunea actuala are 268 CP deci cel mai probabil noul model ar putea sari de 300 CP. Vom reveni cu detaliile tehnice cand vom intra in posesia lor. Pana atunci va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul galeriei.

Autor: Robert Berki
 

Cauta masini

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1395 :: 17.66MB