No SSO cookie

Toyota Aygo Tabasco Special Edition

voteaza
(0/ 0)
Toyota Aygo Tabasco Special Edition
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Toyota vin cu o editie speciala a modelului Aygo. Aceasta editie se va numi Tabasco si va veni cu diverse modificari care ii vor spori in principal stilul. Poate va intrebati cat va costa aceasta versiune. Ei bine, acest lucru este inca necunoscut dar avem alte informatii pe care vrem sa le cititi.

 
 

Cei de la Toyota vin cu o editie speciala a lui Aygo. Aceasta editie este intitulata Tabasco si vine in trei nuante diferite, toate avand insa o culoare comuna, portocaliul.
Pe fiecare varianta se vor gasi note de portocaliu.
Aygo Tabasco va avea o prezenta mult mai puternica, mai dinamica si mai eleganta, de acest lucru ne asigura producatorul. Pe langa aceste schimbari vizuale, vom avea parte si de schimbari interioare. Pe langa tapiteria unica, masina va avea si un sistem audio imbunatatit precum si o conexiune de date imbunatatita.
Aygo Tabasco va beneficia de o cutie de viteze manuala, in cinci trepte si va avea un motor de 1.0 litri care va avea un consum mediu de 4.3 l/100 km iar nivelul de emisii va fi undeva pe la 99 g/km.
Despre pret nu stim inimic, insa conform celor de la Toyota va fi unul sczut. In continuare va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1690 :: 17.78MB