No SSO cookie

Toyota sarbatoreste 2 milioane Yaris

voteaza
(0/ 0)
Toyota sarbatoreste 2 milioane Yaris
Noutati-auto · · 3 Comentarii
Nota utilizator
0.0

La uzina Vallenciennes din Franta, Toyota a produs hatchback-ul Yaris cu numarul 2 milioane

 
 

Toyota a avut mai multe probleme in 2011, cauzate de cutremurul devastator din martie sau de  cresterea cursului de schimb al yenului, dar si de recentele inundatii din Thailanda, care au scazut productia brandului.

Cu toate acestea, in ciuda tuturor acestor piedici, producatorul japonez are inca cateva motive pentru a sarbatori aceste zile. Primul este, desigur, mult asteptatul FT-86.

Al doilea motiv este producerea, vineri 28 octombrie, a autoturismului Yaris cu numarul doua milioane, care a iesit de pe linia de asamblare Toyota Motor Manufacturing France (TMMF), in Valenciennes, Franta.

Presedintele TMMF, Makoto Sano, a comentat: "Acest moment important a fost realizat datorita muncii grele si dedicarii tuturor membrilor nostri. Odata cu sosirea noului Toyota Yaris, TMMF intra intr-o era noua, dinamica. Ultimul model ofera o perspectiva promitatoare pentru fabrica noastra de la Valenciennes. "

Fabrica franceza produce in prezent a treia generatie a celui mai bine vandut model Toyota in Europa si, de  anul viitor, va produce, de asemenea, o versiune hibrid a modelului Yaris.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (3)

scris de carmenflorin

Felicitari in continuare!

scris de ovyy

Sunt multe asteptari de la TOYOTA, poate isi va reveni.

scris de sims

la tot mai multe!!!! succes toyota

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2168 :: 22.11MB