No SSO cookie

Povestea Yaris continua cu noua generatie

voteaza
(0/ 0)
Povestea Yaris continua cu noua generatie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Primul model Yaris din noua generatie a iesit pe poarta fabricii.

 
 

Primul model al celei de a treia generatii Toyota Yaris a iesit ieri de pe banda de productie a fabricii Toyota din  Valenciennes, Franta.  Vehiculul  de culoare alba, motorizare 1.0-l VVT-i (benzina), caroserie cu 3 usi, marcheaza inceputul productiei  pentru noua generatie a reprezentantului Toyota in clasa B.

Didier Leroy, Presedinte si  CEO  al Toyota Motor Europe a declarat: “Noul Yaris va accelera progresul si va ajuta Toyota sa obtina rezultatele pe care le merita la nivel european – sunt convins ca ar trebui sa vindem cel putin un million de masini in Europa in urmatorii doi pana la trei ani.”
Toyota estimeaza ca va vinde 200.000 de unitati Toyota Yaris in Europa, in decursul unui an.

Lansat in 1999 pe piata Europeana, modelul Toyota Yaris s-a bazat pe conceptul  devenit faimos de compact in exterior,  dar spatios la interior,  ceea ce i-a atras si apelativul de “Piccolo Genio” (micul geniu). A treia generatie Yaris mosteneste toate elementele modelelor anterioare, fiind insa mai dinamic si cu un design mai elegant.

Noul Yaris este acum mai practic, dar si mai inovativ. In interior regasim un habitaclu creat in jurul soferului, cu o pozitie de condus ergonomica, precum si cu materiale de o calitate perceputa superioara.  
Ecranul multimedia dotat cu sistemul Toyota Touch™ face din noul Yaris o masina mai inteligenta.  

Makoto Sano, Presedinte al Toyota Motor Manufacturing France (TMMF), a declarat: “Sunt foarte mandru de noul Yaris. Inca de la inceputul proiectului, toti membrii fabricii Toyota din Valenciennes au demonstrat cel mai inalt nivel de angajament in a livra un vehicul de calitate superioara, care sa continue povestea de success a Yaris-ului in Europa si sa scrie viitorul de success al TMMF.”

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2100 :: 17.78MB