No SSO cookie

Termometre si sisteme de navigatie pe noile modele Dacia

voteaza
(5/ 1)
Termometre si sisteme de navigatie pe noile modele Dacia
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Vreti sa aflati ce dotari au pregatit cei de la Dacia pentru noile modele? Ei bine, atunci va trebui sa cititi mai departe.

 
 

Din cate se pare cei de la Dacia s-au decis sa modernizeze noile modele Logan si Sandero pana la ultimul detaliu.

Astfel, pe langa designul modernizat, ne vom putea bucura si de un interior modern si actualizat cu cele mai noi dotari. Spre exemplu, noul Logan va beneficia de sistem de navigatie, port USB pentru mp3, tempomat (sistem care mentine constanta viteza fara ca soferul sa fie nevoit sa tina apasata pedala de acceleratie).

In plus, modelele Dacia vor dispune de termometru pentru temperatura exterioara, amortizor pentru capota fata, tapiterie din piele. Probabil ca aceste dotari sunt unele banale si care ar trebui sa se gaseasca pe orice masina in aceste vremuri. Totusi, modelele Dacia nu erau atat de privilegiate pana acum. Daca inainte ati fi dorit sa aflati temperatura exterioara, cel mai probabil scoteati capul pe geam. Acum acest lucru nu va mai fi necesar; cei de la Dacia ne instaleaza termometre!

Per total se vede ca cei de la Dacia au muncit destul la noile generatii Dacia Logan si Dacia Sandero si cel mai probabil ca vom vedea mai multe in anii ce vor urma.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2234 :: 22.11MB