No SSO cookie

Subaru XV este cea mai bine vanduta masina din Elvetia

voteaza
(5/ 1)
Subaru XV este cea mai bine vanduta masina din Elvetia
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

In Elevtia, Subaru XV reuseste sa intrerupa suprematia Volkswagen Golf, devenind cel mai bine vandut model de pe piata.

 
 

Potrivit unui raport publicat de australienii de la Best Selling Cars, elvetienii si-au reorientat francii castigati cu greu catre Subaru XV Crosstrek, in pofida Volkswagenului Golf. Acesta din urma, a fost cel mai bine vandut model de pe piata elvetiana, fiind pe ocul intai in topul vanzarilor, in fiecare luna, incepand cu anul 1974, cand a fost lansat. In anul 1980, a mai avut loc o detronare de scurta durata a Golfului, cand pe piata se lansase legendarul Mercedes-Benz W123.

In luna august, dictatura Golf a luat din nou sfarsit si in mod bizar, locul lasat liber nu a fost preluat de "locotenentul" Skoda Octavia, care este vesnicul "numar doi la comanda", intotdeauna imediat in spatele vanzarilor inregistrate de VW Golf. Skoda Octavia a ramas insa inaintea Golfului, devansandu-l ca numar de unitati vandute.
Locul intai a fost preluat de Subaru XV, care a urcat spectaculos de pe locul patru, pe care-l ocupase in vanzarile lunii iulie. Xv a reusit sa vanda 722 unitati, preluand 3,2% din cota de piata, inaintea Skodei Octavia, care a inregistrat 661 de unitati vandute si a locului trei, VW Golf, cu 625 de vehicule.

Este adevarat, Subaru XV este proaspat si inca nou pe piata, in timp ce VW Golf VI isi traieste ultimele zile. Insa urcarea in top a modelului japonez nu este tocmai intamplatoare si nicidecum un caz izolat. In luna iulie 2012, a fost pe locul 9 in topul preferintelor norvegienilor, unde alaturi de locul 4 ocupat in aceeasi luna in Elvetia, are cele mai bune rezultate, restul pietelor fiind inca apatice.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4285 :: 22.14MB