No SSO cookie

Skoda Octavia devine preferata romanilor

voteaza
(0/ 0)
Skoda Octavia devine preferata romanilor
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Skoda Octavia – cel mai bine vandut model de import in prima jumatate a anului 2011.

 
 

Modelul Skoda Octavia este cel mai bine vandut model de import in prima jumatate a anului 2011 cu 2.037 unitati livrate in lunile ianuarie – iunie 2011.

Porsche Romania, importatorul marcii Skoda, a incheiat prima jumatate a anului 2011 pe primul loc la import cu modelul Skoda Octavia, la 500 de automobile diferenta fata de urmatorul clasat. Conform APIA, numarul de unitati livrate pentru modelul Skoda Octavia a fost de 2.037, fara a adauga si modelul Skoda Octavia Tour cu 611 unitati livrate.

Vlad Rusu, Director de marca Skoda: „Skoda Octavia a fost dintotdeauna un model foarte apreciat si cerut de cei care isi doresc un automobil fiabil, rezistent si cu un design elegant. Aceste rezultate confirma valoarea si popularitatea modelului, precum si increderea pe care cumparatorii nostri o au in marca Skoda.”

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1431 :: 17.78MB