No SSO cookie

Sergio Marchione a fost ales presedinte ACEA

voteaza
(0/ 0)
Sergio Marchione a fost ales presedinte ACEA
Noutati-auto · · 3 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Asociatia europeana a producatorilor de automobile l-a ales pe Sergio Marchionne pentru functia de presedinte

 
 

Sergio Marchionne, CEO al Fiat SpA, Presedinte si CEO al Fiat Group Automobiles SpA, Presedinte si CEO al Chrysler Group LLC, precum si presedinte al Fiat industrial SpA si CNH Global NV si-a mai adaugat  un  titlu pe CV-ul sau.

Weekend-ul trecut, consiliul director a anuntat ca Marchionne a fost ales presedinte al Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA) pentru 2012.

Marchionne preia conducerea Asociatiei de la Dieter Zetsche, Presedinte al Consiliului de Administratie Daimler AG si sef al Diviziei Autoturisme Mercedes-Benz, care a fost presedinte ACEA in 2010 si 2011.

"Anul 2012 va fi o provocare in special din cauza instabilitatii din zona euro", a declarat Marchionne.

"Asociatia noastra isi va concentra in continuare activitatea pe trei aspecte principale: politica industriala europeana, mobilitate durabila si transport si pe relatiile comerciale internationale. Aceste aspecte sunt toate strans legate de capacitatea industriei de a investi si de a inova, lucruri ce depind de o baza puternica si competitiva in Europa", a adaugat el.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (3)

scris de ovyy

Sa-i uram succes.

scris de carmenflorin

succes in noua functie

scris de lilif

Sa ii uram succes si putere se munca d-lui Sergio Marchionne pentru functia de presedinte al Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA). Sa nu dezamageasca predecesorul si, daca poate, chiar sa il intreaca.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1804 :: 17.78MB