No SSO cookie

Sase autospeciale Opel Movano intra de azi in dotarea ISU

voteaza
(0/ 0)
Sase autospeciale Opel Movano intra de azi in dotarea ISU
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la ISU Bucuresti si Ilfov sunt de astazi mai bogati cu o flota de autospeciale. Din cate se pare, activitatea ISU este inteleasa foarte bine si este sustinuta. Daca vreti sa aflati mai multe, va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Cei de la ISU Bucuresti si Ilfov au primit sase autospeciale Opel Movano. Acestea fac parte din proiectul de reinnoire a flotei Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.
Acestea vor fi folosite pentru interventie rapida, descarcerare si acordarea primului ajutor.
Prezentarea oficiala a flotei de 38 de autospeciale a avut loc la sediul ISU din capitala, in prezenta primarului Sorin Oprescu si a subsecretarului de stat Raed Arafat.
Aceste vehicule vor asigura interventii mult mai rapide si mai eficiente in zonele necesare.
Cat despre cele sase autospeciale Opel Movano, ele au o lungime de 6.2 metri si o inaltime de 2.5 metri, fiind dotate cu echipamente de descarcerare Holmatro.
In plus, autovehiculele sunt echipate corespunzator pentru modificari sau imbunatatiri. Masa maxima pe care o poate atinge un astfel de model este de 4,5 tone.
In 2010, Opel a fost primul producator din Europa care a oferit informatii online despre aceste autospeciale. Astfel, echipele de interventie din intreaga lume au avut acces rapid la informatiile de ordin tehnic.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2752 :: 17.79MB