No SSO cookie

Renault Clio cu 45% mai ieftin

voteaza
(0/ 0)
Renault Clio cu 45% mai ieftin
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dealerii  Renault au  oferit 45% discount  la modelul Clio pentru a compensa  scăderea drastică a vânzărilor.

 
 

Renault, grav afectată de criza economică, face mari reduceri de preţ la anumite modele.


Vânzările brandului Renault au scăzut cu 35 la sută de la 1 mai, în Franţa şi acest lucru a forţat dealerii locali să ofere clienţilor reduceri solide, pentru anumite modele. Potrivit postului de radio BFM, citat de Reuters, dealerii  oferă  reduceri de până la 45 de procente pentru unele versiuni ale  Clio Supermini. De exemplu, anumiţi dealeri au la vânzare Clio cu  € 7990, chiar dacă preţul de fabrica este de € 14,100.

 

Renault a recunoscut că piaţa auto franceză a rămas pe un  trend descendent, dar a refuzat să comenteze raportul potrivit căruia vânzările sale au scăzut cu 35 de procente. Un purtător de cuvânt Renault a spus : "Nu putem comunica  date mai înainte de începutul lui iunie ... Piaţa pentru luna mai, în Franţa pare jos". El a adăugat că vânzările în scădere au fost parţial cauzate de terminarea  programului de casare auto.


Franţa a încheiat cu succes Programul de stimulare a înnoirii parcului auto în decembrie 2010, dar conducătorii auto care au cumparat masini, ca parte a programului, le-ar putea înregistra până la sfârşitul lunii mai.
Renault a fost unul dintre constructorii de automobile  grav afectaţi din Europa, în luna aprilie înregistrându-se o scădere de  13 la sută a vânzărilor comparativ cu anul trecut. În aceeaşi lună, vânzările de automobile în Franţa a scăzut cu 11 la sută, potrivit ACEA, Asociaţia Europeană a Producătorilor de Automobile.


Piaţa auto din Europa, care  s-a redus pentru al treilea an consecutiv, înregistrează  13,8 milioane de vehicule vândute în 2010 faţă de 16 milioane in 2007, ultimul an în care s-a înregistrat o creştere a vânzărilor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1692 :: 17.78MB