No SSO cookie

Renault Clio se modifica in totalitate

voteaza
(0/ 0)
Renault Clio se modifica in totalitate
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul Renault Clio va avea o forma indrazneata, iar francezii vor sa fie lideri in segmentul de masini mici. A fost prezentat deja la Paris sub forma de studiu.

 
 

 

Degeaba a devenit Masina Anului generatia actuala a Renault Clio, totusi nu este o poveste de succes a marcii. Deja fac proiecte noi pentru generatia viitoare de masini mici, care vor fi dotate cu o forma foarte indrazneata.

Dupa parerea lui Steve Norman, vicepresedintele global marketing, vor da doua lovituri in acealasi timp: pe o parte masina va ajuta ca firma sa devina cea mai mare in acest segment pe plan european, pe partea cealalta va arata cumparatorilor cat de bine pot arata masinile Renault.

Uzina Clio va prelua mai multe solutii de la studiul electric Zoe, se lucra pe acest proiect inca din 2009, dar odata cu sosirea noului sef la departamentul de proiecte, Laurens van den Acker, a fost decis de a schimba mai multe lucruri. 

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0967 :: 17.78MB