No SSO cookie

Renault Clio Symbol, intr-o varianta noua

voteaza
(0/ 0)
Renault Clio Symbol, intr-o varianta noua
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 
Gama de vehicule Renault in Romania beneficiaza acum de un nou model: Noul Renault Clio Symbol. Introducerea motorului turbo-diesel common-rail 1.5 dCi 65 CP pe Noul Clio Symbol, precum si regindirea design-ului interior si exterior sint atuurile sale cele mai importante, arata atasatul de presa al firmei Renault Romania, Dumitra Risnoveanu.

Cu un consum de 4,7 l/100Km in ciclu mixt, 6 l/100 Km in ciclu urban si o viteza maxima de 162 km/h, noul Clio Symbol 1.5 dCi este cel mai economic din segmentul sau. Pe linga acest motor diesel, Noul Clio Symbol dispune si de doua motorizari pe benzina: 1.4 8V, 1.4 16 V. Dezvoltand o putere de 55 KW (75 CP) la 5500tr/min, motorul 1.4 8 V permite Noului Clio Symbol sa-si afirme polivalenta, fie ca este condus in mediu urban sau extraurban, avand un consum controlat de 7,1 l/100 km. Viteza maxima este de 170 km/h., cu un consum de 7 l/100 km si o viteza maxima de 186 km/h.

In ceea ce priveste design-ul Noului Clio Symbol, specialistii s-au concentrat indeosebi pe trei directii: consolidarea personalitatii, accentuarea dinamismului si ameliorarea calitatii percepute. Partea din fata a vehiculului a fost redesenata in intregime, preluand identitatea vizuala inaugurata de Vel Satis, dar integrand si elemente proprii. Regasim rombul marit, in suspensie pe un mic calandru, el insusi in forma de romb si dispus in centrul unui diedru. O alta noutate se regaseste la nivelul proiectoarelor dublu optice cu semnalizatoarele pozitionate sus, alungindu-se si urcind spre partea din fata. Rotile de 14??, noile capace si noile jante din aliaj contribuie la armonia design-ului exterior. Partii din spate a Noului Clio Symbol i se adauga un bandou de protectie. Noul Clio Symbol pastreaza un volum al portbagajului de 510 litri, cel mai incapator din categoria sa.

La interior, plansa de bord a noului Clio Symbol evolueaza in materie de design, de functionalitati si de perceptie vizuala prin aparitia a noi materiale, asociate unor tapiterii deosebite. Plansa de bord devine bicolora, cu o parte superioara gri inchis, iar partea inferioara, torpedoul si consola centrala de culoare gri deschis, la fel ca si panourile interioare ale usilor. In acord cu imaginea de ansamblu a gamei Renault, Noul Clio Symbol adopta noua denumire a diferitelor nivele de echipare. In numar de doua, ele sunt denumite Authentique - primul nivel, Expression - al doilea nivel. Acest vehicul este perfect adaptat conditiilor de drum din Romania: suspensiile sint intarite, motorul beneficiaza de un scut protector, iar garda la sol este marita.

Printre elementele de siguranta cu care Noul Clio Symbol este echipat sint: structura intarita, ABS cu repartitor electronic de franare, airbag sofer (chiar de la primul nivel de echipare), centuri fata cu pretensionare si limitatoare de efort integrate, limitatoare de efort integrate in rulourile centurilor de pe locurile laterale din spate, doua centuri laterale spate in trei puncte, o centura laterala in doua puncte si trei tetiere reglabile. Airbag-ul pasager este disponibil in optiune incepand cu al doilea nivel de echipare.

In privinta confortului, incepind cu al doilea nivel de echipare, Noul Clio Symbol este dotat in serie cu numeroase echipamente care fac din acest vehicul un lider al segmentului sau in materie de confort: aer conditionat, geamuri electrice fata, inchidere centralizata+telecomanda cu radiofrecventa+inchiderea automata a usilor la demaraj, volan reglabil pe inaltime (pe versiunea 1.4 16 V), scaun sofer reglabil pe inaltime (pe versiunea 1.4 16 V), oglinzi electrice, radio K7 4X15W cu satelit de comanda la volan si afisaj separat, bancheta spate rabatabila 1/1 (cu 3 tetiere), proiectoare de ceata.

Acest model poate fi achizitionat incepind cu 6.670 EURO (pret fara taxe). Exista, de asemenea, posibilitatea achizitionarii si prin serviciul de leasing propriu Renault, pentru versiunea Clio Symbol Authentique 1.4 8 V (75 CP) platindu-se, de exemplu, un avans de doar 10% - 667 EURO (promotie valabila in perioada 10.05.02 ? 10.06.02).

Leasing-ul oferit de Renault este financiar si se adreseaza atit persoanelor fizice, cit si persoanelor juridice. Moneda este euro, iar avansul poate fi de minimum 10% (promotional) si maximum 50%, pentru o durata de 12, 24 sau 36 de luni. De exemplu, pentru un Clio Symbol 1.4 Authentique, in conditiile unui avans de 50% si pentru o perioada de 36 de luni, rata de leasing este de 121 Euro (fara TVA si asigurare); in aceleasi conditii (50% avans si 36 de luni) rata de leasing pentru un Clio Symbol 1.5 dci Expression este de 152 Euro.

Renault Romania si-a propus sa vinda 2.500 unitati in urmatoarele 8 luni.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1302 :: 17.77MB