No SSO cookie

Renault a lansat programul de stagii "Drive your future" 2013

voteaza
(0/ 0)
Renault a lansat programul de stagii
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Renault Romania a lansat programul de stagii „Drive your future”, editia 2013, in prezenta Ministrului Educatiei Nationale.

 
 

Timp de trei luni, 111 studenti si masteranzi vor face practica in cadrul entitatilor Renault Romania.

Imi doresc ca in perioada stagiului sa pot acumula macar o fractiune din cunostintele colegilor din departamentul in care imi desfasor stagiul si sa am oportunitatea de a vedea si experimenta partea aplicativa a ceea ce, pe parcursul studiilor, am numit teorie. Deja am inteles ca Renault este mai mult decat o companie, este o familie”, a declarat Alexandru Chivu, stagiar in cadrul Directiei Cost de Vanzare, student la Universitatea Politehnica Bucuresti.

In ultimii doisprezece ani, peste 1.000 de studenti au facut practica la uzinele Dacia si la Renault Romania. Este unul dintre cele mai mari programe oferite de catre un angajator in Romania. Prin aceste stagii, Renault Romania sprijina insertia tinerilor pe piata muncii, oferindu-le ocazia unui prim contact cu industria auto, cu exigentele, dar si cu oportunitatile oferite de un constructor recunoscut pe plan mondial.

Prin organizarea anuala a Drive Your Future, Renault Romania vine in intampinarea studentilor care vor sa faca primul pas in cariera. Tinerii au nevoie de orientare. Daca ma intorc in timp si iau exemplul meu, pot spune ca stagiul mi-a schimbat viata. Eram foarte departe de casa, fara experienta, si m-am trezit dintr-odata cu responsabilitati multiple. Am avut parte de provocari la tot pasul. Cele cateva luni petrecute la prefectura din Seine-et-Marne (Franta), in calitate de stagiar al Ecole Nationale d’Administration, au contribuit esential la viitorul carierei mele”, marturiseste Radu Mavrodin, director resurse umane pentru Romania si regiunea Euromed Africa.

Ateliere de insertie profesionala
Timp de trei luni (aprilie - iunie) stagiarii vor face cunostinta cu meseriile si specialistii Renault Romania. Compania ofera studentilor si masteranzilor posibilitatea de a se antrena alaturi de specialisti in resurse umane in vederea accesului lor pe piata muncii. Ei vor participa la ateliere de orientare profesionala in cadrul carora vor invata cum sa redacteze un Curriculum Vitae si o scrisoare de intentie, dar si cum sa sustina un interviu.

Inscrierile la sesiunea de internship pentru anul 2013 au fost lansate in luna octombrie a anului trecut. Temele de stagiu au fost comunicate universitatilor partenere, iar inscrierile s-au facut online, pe site-urile companiei. Studentii au fost selectati pe baza unei serii de interviuri cu responsabilii de resurse umane ai Renault Romania si specialisti din zona temelor propuse.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2067 :: 22.11MB