No SSO cookie

Geneva 2013: Renault Kangoo Z.E.

voteaza
(0/ 0)
Geneva 2013: Renault Kangoo Z.E.
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Leader al segmentului vehiculelor utilitare din 1998, Renault prezinta in avanpremiera la Salonul Auto International de la Geneva 2013 Noul Kangoo ZE

 
 

Este vorba de innoirea precursorului gamei Z.E. care este in acelasi timp si furgoneta electrica numarul unu pe piata europeana.

Lansarea acestei noi versiuni face parte din demersul de reinnoire integrala a gamei Kangoo anuntata la sfarsitul lunii ianuarie. Noul Kangoo Z.E. capata un design devine si mai distinctiv in comparatie cu echivalentul sau cu motor termic. Sistemul multimedia si conectat Renault R-Link il face si mai modern. Disponibil in continuare in doua versiuni d e lungime si trei configuratii mergand pana la 5 locuri, acesta pastreaza toate avantajele versiunii precedente si capata confortul ce deriva din conducerea unui vehicul electric.

Noul Kangoo Z.E. isi afirma identitatea electrica Ca si versiunea cu motor termic, partea din fata a Noului Kangoo Z.E. adopta si ea noua identitate de marca. Logo-ul marit este evidentiat de contrastul cu calandrul negru, in timp ce farurile redesenate produc un efect mai expresiv si mai tehnic. Diferentele intre designul versiunii electrica si cel al versiunii cu motor termic a furgonetei se accentueaza.

Apartenenta Noului Kangoo Z.E. la universul electric este marcata prin nuanta albastruie a logo-ului si a prelungirilor farurilor din spate precum si prin aparitia mastilor negre ale proiectoarelor. Priza de reincarcare amplasata pe Noul Kangoo Z.E. este repozitionata in spatele logo-ului amplasat in partea din fata. Soferul va conecta la aceasta priza unul dintre capetele cablului pus la dispozitie odata cu vehiculul in vreme ce celalalt capat va fi racordat la dispozitivul casnic Wall Box sau la o borna de reincarcare publica, incarcarea urmand sa se realizeze in 6 pana la 9 ore.

O alta trasatura ce tine de caracterul electric al Noului Kangoo Z.E. consta in echiparea cu un sistem de semnalizare sonora exterioara „Z.E. Voice” care avertizeaza pietonii cu privire la apropierea vehiculului astfel incat condusul sa fie cat mai confortabil si in zonele urbane. Acest sistem se declanseaza de la 1 la 30 de km/h (nu functioneaza daca vehiculul stationeaza).

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2923 :: 17.79MB