No SSO cookie

RECALL: 420.000 Toyota si Lexus

voteaza
(0/ 0)
RECALL:  420.000 Toyota si Lexus
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toyota va incepe remedierile masinilor rechemate pentru eventuale defeciuni abia in ianuarie, dupa ce va face rost de piesele de schimb necesare

 
 

Producatorul japonez a rechemat, voluntar, aproximativ 283.000 Toyota si 137.000 Lexus, echipate cu motoare V6, pentru inlocuirea arborelui cotit.

Potrivit companiei, exista posibilitatea ca inelul exterior al fuliei arborelui cotit  sa se alinieze cu inelul interior, cauzand zgomot si/sau declansand o lumina de avertizare  pe tabloul de bord.

Firma japoneza a spus ca daca inelul nu este fixat, centura pentru pompa de alimentare de directie se poate  desprinde de pe scripete si conducatorul auto poate observa o ingreunare a  directiei.

Vehiculele implicate in aceasta  retragere voluntara sunt versiunile cu motor V6 ale urmatoarelor modele: Avalon 2004, Camry, Highlander, Sienna si Solana 2004 si 2005, Highlander HV 2006, ES330 RX330 2004 si 2005 si RX400h 2006.

Toyota va incepe transmiterea de notificari catre proprietari la inceputul lunii ianuarie 2012. Compania a declarat ca intarzie reparatiile pentru ca in prezent se ocupa de obtinerea pieselor de schimb necesare.

Toyota a adaugat ca in cazul in care proprietarii unuia dintre modelele afectate aude un zgomot anormal provenind de la compartimentul motor, acestea ar trebui sa-si faca o programare la orice dealer Toyota sau Lexus pentru a-si verifica vehiculul pentru aceasta defectiune.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (2)

scris de ovyy

Prin rechemarea in service au pierdul destul de mult si valoare si incredere.

scris de sims

o initiativa buna dar costisitoare, insa va fi un punct foarte valoros pentru imagine

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2244 :: 17.79MB