No SSO cookie

Toyota introduce o alta varianta de Camry in Japonia

voteaza
(0/ 0)
Toyota introduce o alta varianta de Camry in Japonia
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Modelul Camry, varianta japoneza, are o putere maxima combinata de 205 CP.

 
 

Toyota continua lansarea de versiuni specifice tarii, a noii generatii de Camry.

Toyota lanseaza pe piata interna japoneza varianta sedan de dimensiuni medii, care urmeaza introducerii recente a modelelor din America de Nord si din Ucraina.

In Japonia, Camry este oferit la lansare exclusiv ca un model hibrid , cu puterea provenind dintr-un nou motor de 2.5 litri Atkinson, cu patru cilindri, cu 160 CP si un motor electric cu 143 CP, pentru o putere maxima combinata de 205 CP.

Toyota spune ca varianta japoneza a Camry Hybrid ofera o eficienta de carburant de 3.8 l/100 km, testata de  Japanese Ministry of Land, Infrastructure, Transport and Tourism si 4.3 l/100 km, in ciclu de testare JC08.

Cand vine vorba de designul exterior, Camry, varianta japoneza, seamana mai mult cu modelul ucrainean, dar are o grila fata si bara de protectie diferite,  special optimizate pentru a imbunatati aerodinamica hibridului si eficienta de combustibil.

Noile caracteristici de siguranta activa pentru Camry JDM (Japanese domestic market) includ un Hill-start Assist Control (HAC), functie ce impiedica vehiculului sa ruleze inapoi la urcarea pe un deal, o directie asistata de control al stabilitatii vehiculului (VSC S-) , servodirectie electrica si servofrana.

In plus, sistemul de navigatie HDD a fost actualizat si ofera avertismente audio si vizuale pentru  conducatorul auto in cazul in care masina merge in mod gresit printr-un tollpost, pe o autostrada sau intr-un service.

Preturile in Japonia incep de la 3040000 yeni (28.000 euro)  pentru modelul de baza si  ajung pana la  3800000 yeni (35.000 euro) pentru G-Package combinat cu un interior din piele.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.4632 :: 17.81MB