No SSO cookie

Toyota exporta Sienna in Coreea de Sud

voteaza
(0/ 0)
Toyota exporta Sienna in Coreea de Sud
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toyota a reusit sa exporte in Coreea de Sud Minivan-ul Sienna produs in SUA.

 
 

Pentru o varietate de motive, dintre care majoritatea au de-a face cu numarul de  taxe, Coreea de Sud este dominata de Hyundai si Kia, dar recent, companiile straine au incercat sa patrunda incet pe cea mai controlata  piata auto.

Toyota si-a anuntat planurile de a incepe exportul minivan-ului Sienna, construit in SUA, catre distribuitori din Coreea de Sud, primul transport fiind programat sa soseasca in cursul acestei luni.

Toyota a intrat pe piata sud-coreeana pentru prima data in 2010, desi marca de lux a firmei, Lexus, este in tara din 2001.

Aceasta este prima data cand Sienna, care este produsa la uzina Toyota din Princeton, Indiana, va fi exportata in afara Americii de Nord. Toyota a declarat ca planul initial este de  aproximativ 600 de unitati anual.

Marca japoneza a inceput sa exporte masini construite in SUA in 1988, iar in anul 2010 exportase aprox. 100.000 de vehicule in 18 tari din intreaga lume.

Yoshimi Inaba, presedinte si CEO al Toyota Motor North America, Inc. a declarat:
"Toyota din America a cautat constant sa identifice si sa extinda exporturile pentru vehiculele pe care le producem aici, bazandu-se pe investitiile noastre extinse in productia auto, pe cercetare si dezvoltare pentru a mentine o baza puternica, stabila de locuri de munca. Cu aceasta dezvoltare si alte realizari posibile in viitor, speram sa continuam cresterea exporturilor cu produse realizate in America de Nord."

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (2)

scris de carmenflorin

Toyota nu mi-a placut niciodata si nici nu o sa-mi placa vreodata.

scris de sims

unde e capitalul acolo se duce si masina :)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.9139 :: 22.18MB